25.2.2010

Ei-TwoDoorCinemaClub-postaus

Katkeruus Bloggeria kohtaan kasvaa taas: eilen oli ajankohtaista kirjoitella uutukaisesta Two Door Cinema Clubin levystä, Tourist Historystä, kun se tuli ennakkokuunteluun niin MySpaceen kuin 3voor12 -sivustolle. Bloggerin mielestä tämä oli kuitenkin huono idea, jonka vuoksi se päättii estää blogikirjoitukseni eiliseltä päivältä.


Onkohan muilla ollut vastaavia ongelmia?


No, mutta en sitten kirjoittele TDCC:n levystä, kun katkeroitumiseen saakka tämä sivusto kieltäytyi yhteistyöstä. Sanotaan nyt vaikka vain, että Tourist Historyllä on melkeinpä pelkästään hyviä, tanssittavia kappaleita. Kovin on odotettu tätä levyä.

Se ei ole loistava tai häikäisevä, mutta se on hyvä ja toimiva: monotonisuuden rajamailla mennään, mutta levy on lyhykäisyydessään tarpeeksi lyhyt, jottei kuuntelija kyllästy yksipuoliseen poljentoon. Mutta kiva levy kuitenkin.


Tässä kivaa vaihtelua TDCC:ltä, akustinen liveversio Undercover Martynistä.Bändistä toiseen: Frightened Rabbit on siis julkaisemassa uutta levyä ja se on MySpacessä kuunneltavissa (kiitos MSM). The Winter of Mixed Drinks on myös ihan kelpo levy. Skotlantilaista pop-rockia, eli kepeää kuunneltavaa.Pistetään vielä ekstraksi The xx:n remix Magic Wandsin Warrior -kappaleesta. Kaksi aikamoisen vankkaa suorittajaa. Toimiiiiiiiiii.

P.s. Magic Wandsin sivuilla lukee, että pian sitä debyyttialbumia tulee. Vuoden alun kaavailuissa oli puhe kesästä MWn levyn suhteen. Nopeempi ois parempi.Ja ai niinpä niin! Ruotsalainen Club 8 julkaisee uuden levyn ensi kuussa. Tuottajana on häärinyt myöskin ruotsalainen Jari Haapalainen, joka on työskennellyt mm. Camera Obscuran, Laakson ja The Concretesin kanssa. Aika hauskalta kuulosti eka sinkku uudelta The People's Record levyltä. Western Hospitality on kuunneltavissa mm. MySpacessä ja Hypemissä.
# Club 8 @ Hypem
# Club 8 @ MySpace


Jotenkin ärsyttävää, että pitää aina ohjata eri mediapalveluihin, mutta enpä ihan siihenkään lähde, että tänne laitan luvattomasti mp3-tiedostoja. AInakaan vielä. Heh.


Nyt kun vielä pistäydyin 3voor12:ssa, huomasin kuunteluun tulleen myös ennen tätä vuotta itselleni tuntemattoman uusiseelantilaisbändin, The Ruby Sunsin levy. En ole juuri kuunnellut, mutta Cranberry oli ihan hauska kappale.

3 kommenttia:

 1. Samoja ongelmia oli minullakin Bloggerin kanssa, illalla sitten korjaantuivat.

  Mainioita poimintoja taas!

  VastaaPoista
 2. No niin, aattelinkin et kylläpä minua nyt syrjitään :D Katoin nyt et muillakin taisi olla samoja ongelmia.

  Heh, kiitsa! Toi sun Suomi-skenepostaus oli erittäin kattava - opin uutta!

  VastaaPoista
 3. Sama ongelma oli joo ;(

  En oo tota uutta Ruby Sunsii kuunnellu, mutta edellinen levy Sea Lion on ainakin tutustumisen arvonen.

  Oon kans miettiny noita mp3 hommia, mutta enpä tiedä :)

  VastaaPoista