16.2.2010

Paljon puheenaiheita eikä mitään sanottavaa

Sfäärissä riittää bändejä kuten tunnettua, mutta aina jotkin onnistuvat nousemaan keskiarvon yläpuolelle: jotkut laskelmoidulla markkinointistrategialla, jotkut puhtaasti suurten blogien omalla vetovoimalla. Ns. suuret tai vaikutusvaltaiset blogit pystyvät jopa laittamaan levy-yhtiön pystyyn ja julkaisemaan musiikkia.

Monella kansainvälisemmällä bloggaajalla on tietysti asiantuntemasta ja jos sen pystyy yhdistämään bisnesjärkeen, niin mikä jottei.

Seuraavassa kuitenkin mielenkiintoisia, puhuttavia bändejä maailmalta. Harmi vaam ettei mulla ole oikeastaan mitään sanottavaa niistä. Pieni puute ehkä bloggaajalle. Hmm.

Seuraavista kaksi on (tietääkseni) blogi/levy-yhtiön julkaisemia.

Ensimmäisenä esitellään oikeastaan itseoikeutetusti Big Stereo -blogin ensimmäinen julkaisu levy-yhtiönä.

Baby Monster on kyseessä ja kappaleen nimi on She Comes Alive. Jotenkin olen tässä viimeisen puolitoista viikkoa vähän vältellyt koko yhtyettä (ja aihetta), koska en tiennyt miten suhtautua asiaan. Tässä kuitenkin linkki alkuperäiseen postaukseen: Baby Monster @ Big Stereo. ja kappale She Comes Alive. Ihan kelpo kappale on kyseessä.Odotan jatkoa yhtyeelle, Big Stereon levy-yhtiölle ja blogille oikeastaan vähän pelonsekaisin tuntein. En edes tiedä miksi - aivan kuin blogin uskottavuus olisi koetuksella jos se julkaisee itse muiden musiikkia. Hullua.

Ruotsalaisen Montaukin kappale Holiday on julkaistu Brilliantine -levy-yhtiöllä, jolla on tietääkseni kaksikin blogia taustallaan. Korjatkaa jos olen väärässä. Pliis!

Holiday on pianovetoista..sanotaan nyt...housea.Radiant Dragonin avaruuspop -kappaleet sen sijaan ovat ladattavissa ilmaiseksi miehen omasta blogista.

Last.fm:n mukaan RD on Saksassa syntynyt brittiläis-kiinalainen musisoija, joten tausta on ainakin mielenkiintoinen ja herkullinen musiikin tekemiseen.

Ehdottomasti mielenkiintoisin näistä kolmesta artistista, mun mielestä. Voisin kuvitella, että Toro y Moin fanit saattaisivat lämmetä, edes vähän.

Radiant Dragonin musiikkia on vaikea laittaa kategoriaan - lataa ja kuuntele siis itse.
Joko MySpacessä, lataus Last.fm:stä tai Radiant Dragonin blogista.

# Radiant Dragon @ MySpace
# Radiant Dragon @ Last.fm
# Radiant Dragon blogi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti