26.2.2010

Groove Armada / Jónsi

Groove Armadaltakin uutta levyä. En muista oikeestaan edes milloin olen viimeksi kuunnellut Groove Armadaa, mutta ei se kuulostanut tältä. Siis tältä tältä, kuin uudella Black Light -levyllä.


Monessa yhteydessä sitä on pidetty askeleena eteenpäin, mutta mielestäni synasoundien mukaanotto joissakin kappaleissa ei ole varsinainen askel eteenpäin. Ei silti, levy yllätti minutkin: sillä on ihan oikeasti hyviä kappaleita.


Black Light on ihan ok lätty ja sellaisenaan tutustumisen arvoinen. Ei se varmaankaan parasta Groove Armadaa ole, mutta on ihan mielenkiintoista tutustua tähän levyyn ja katsella vähän mihin suuntaan tämäkin bändi on menossa.
# Black Light kuunneltavissa kokonaan MySpacessä

Levyllä on jonkin verran vieraileviakin musisoijia, kuten Paper Romance -kappaleella brittiläisen elektrobändin, Fenech-Solerin solisti Ben Duffy.


Tässä Fenech-Solerin Lies:


Sigur Rósin Jónsin soololevy Go julkaistaan huhtikuun alussa. Uuden Sigur Rós -levyn ilmestyminen tänä vuonna osoittautui huhuksi, mikä nostaa Jónsin julkaisun odotusarvoa entisestään.

Ei tämä vielä mitään, kun tuottajana on ollut The Nationalia ja Interpolia tuottanut Peter Katis. Ei ole montaa levyä, joita pitäisi odottaa yhtä paljon kuin tätä.
Mutta mikä todella saa odotuksen tuntumaan sietämättömältä: Levyn limited editionissa mukana tulee ihan uskomattoman hienolta vaikuttava elokuva Jónsista esittämässä akustisia versioita levyn Go kappaleista uuden vuoden päivänä.

Elokuvan Go Quiet takana on Sean Deblois, joka loihti Heimankin kasaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti