2.4.2010

Band of Horses, The Black Keys, Bon Iver & Peter Gabriel

Band of Horses julkaisee odotetun kolmannen albuminsa, Infinite Arms, toukokuussa (18.5.). Nyt saatavilla on ensimmäinen video Compliments.Laitetaan mukaan myös muutama vanhempi kappale:(Tosi lällyjee, mut Ame, tä on sulle:)


The Black Keysin albumi Brothers julkaistaan samana päivänä kuin Band of Horsesin, melkoinen merkkipäivä siis. Ensin albumilta kuultiin mainio kappale Tighten Up:Nyt jaossa on toinen kappale, Next Girl, ja kyllähän tämä kuulostaa ihan tosi hyvältä. Rokkaaminen selkeesti onnistuu:

  The Black Keys - Next Girl by nmemagazine

Peter Gabriel levytti viime vuonna levyllisen covereita, jotka julkaistiin Scratch My Back -nimisenä levynä noin 1,5 kuukautta sitten. Mukana oli mm. Arcade Firen, Bon Iverin, Radioheadin ja David Bowien kappaleita. Peter Gabriel coveroi tosiaan melko ammattimaisesti ja taitavasti myös Flumen, jota ei ole helppo ottaa omakseen:Laitetaan kimppaan vielä se alkuperäisen Flumen hienous:Samalla Bon Iver on tekemässä vastaavaa temppua ja levyttämässä Peter Gabrielin Come Talk To Men uudelleen omana versionaan. Videota itse kappaleesta ei ole vielä saatavilla, mutta jaossa on video, jossa sekä Bon Iverin Justin Vernon ja Peter Gabriel kertovat levytysprosesseistaan tahoillaan, ja lopussa kuullaan itse kappalettakin hieman:Bon Iverin version Come Talk To Mestä kuulleena voin kertoa sen olevan hienoutta banjoineen ja kaikkineen. Erityisen hienon tästä vaihtokaupasta tekee sen, että sekä Gabrielin Flume että Bon Iverin Come Talk To Me julkaistaan seiskatuumaisena yhdessä. Mmmmmainiota.

# Kuuntele Come Talk To Me Hypemissä
# Flume / Come Talk To Me 7" infoa Jagjaguwarin sivuilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti