23.4.2010

Yuck ja The Shimmer

Joku, mutta tuskin kukaan oikeasti, saattaa muistaa pienen maininnan bändistä nimeltä Yuck joskus tammikuun lopulla. Silloin lontoolaisyhtyeen suhteellisen hiomattomat demot mutta iloiset meiningit herättivät kiinnostuksen. Silloin en myöskään löytänyt haluamaani kappaletta liitettäväksi tänne, joten korjaan sen nyt. Tässä iloinen tapaus, Georgia:

<a href="http://yuck.bandcamp.com/track/georgia">Georgia by Yuck</a>

Vaikka bändin nimi ei ole niitä parhaimpia, saa se huomion kiinnitettyä. Ja sai tehtyä sen jälleen. Olin tietysti unohtanut osittain koko bändin ja sen, miten paljon oikeastaan tykästyin silloin saatavilla oleviin kappaleisiin.

Nyt Yuck julkaisee uuden singlensä, Suicide Policeman, joka toimii huomattavasti rauhallisemmissa merkeissä ja joka on ladattavissa yhtyeen kotisivuilta, täältä:

Voit kuunnella kappaleen silti tässä:

 Yuck - Suicide Policeman by BoringByTheSea

The Shimmer on toinen bändi, jonka mainitsemisesta on kulunut jo tovi. Silloinkaan ei ollut tarjota mitään kappaletta kirjoituksen yhteyteen. Nyt on. Ja vieläpä uutta ja vanhempaa.
 No Surprise At All by The-Shimmer

No Surprise At All oli juuri se kappale josta innostuin. Kun viimeksi kirjoitin The Shimmeristä, olivat he albumintekopuuhissa Foalsia ja Depeche Modea tuottaneen Luke Smithin kanssa. Mitään ihmeellistä bändistä ei ole kuulunut; paitsi tämä uusi kappale, joka on ihan kiva muttei valitettavasti ihan yhtä paljon vakuuta kuin helmikuussa kuullut demot:
 The Shimmer - Crash by The-Shimmer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti