8.4.2010

Mates of State ja Golden Ages

Mates of State on sikäki tuttu tuntemattomuudessaan, että koneellani on ollut käytännössä vuosia biisi tai pari, mutten ole kuitenkaan tutustunut bändiin oikeastaan yhtään. Tuo kappale oli muuten The Re-Arranger:Mates of State on amerikkalainen indie pop -duo, joka muodostaa jatkumon eilisen postaukseen kovinkin loogisesti, sillä kyseinen duo on myös aviopari, kuten The Forest and the Trees. No, Mates of State ilmoitti eilen, että se tulee julkaisemaan ensi kesänä koverilevyn, nimeltään Crushes (The Covers Mixtape). Se sisältää mm. Girlsin Laura -kappaleen Mates of State -version, joka on mainio suoritus. Perässä vertailun vuoksi vielä se alkuperäinen:

 Mates of State - Laura (Girls) by cadavresexquisTässä tulevan levyn kappalelista. Sulkeissa on kappaleen alkuperäisen esittäjän nimi. Mukana on kuitenkin The Mars Voltaa, Fleetwood Macia jne.

1. Laura (Girls)
2. Son et Lumiere (The Mars Volta)
3. Sleep the Clock Around (Belle & Sebastian)
4. Technicolor Girls (Death Cab for Cutie)
5. Long Way Home (Tom Waits
6. Love Letter (Nick Cave)
7. Second Hand News (Fleetwood Mac)
8. 17 Pink Sugar Elephants (Vashti Bunyan)
9. Roller Coaster Ride (Dear Nora)
10. True Love Will Find You in the End (Daniel Johnston)

Tässä vielä mahdollisuus (sähköpostiosoitetta vastaan) ladata tuo Mates of Staten versio Laurasta:


  

    

    

    

    

    

  
Niin, tänään voidaan mainita ikään kuin kuriositeettinä kovaa nousua tekevä Golden Ages.

Jotkut bändit ja asiat ovat sellaisia, että vaatii useamman yhteyden, jossa ne mainitaan, jotta itsekin vaivautuu ottamaan asiasta selvää. Stereogummin valittua Golden Agesin 'Band to watch' -kategoriaansa, tuli se pisara joka katkaisi kamelin selän ja vaivauduin itsekin kuuntelemaan vähän herrän tuotoksia.

Golden Agesin yhteydessä puhutaan paljon Animal Collectivesta, eikä olekaan huutava vääryys nämä samassa lauseessa. Tässä yhden miehen bändin, Golden Agesin, kappale Everything Will Be Alright:Erityisen huomionarvoista on Surfer Bloodin Twin Peaks -kappaleesta tehty remix, jossa Golden Ages näyttää todella osaamistaan. Aivan loistava lätty. Harmi, ettei nyt löydy sitä mistään tähän liitettäväksi. Siispä on kiinnostuneilla reissu MySpaceen tai sitten lataamaan se ilmaiseksi täältä.

# Golden Ages @ MySpace
# Lataa: Twin Peaks (Golden Ages remix)

Laitetaas tähän loppuun vielä Surfer Bloodin liveversio Twin Peaksista, video on SXSW-festareilta. Ja aika hyvä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti