29.4.2010

Satanen: Kele ja Interpol

Jeh, sadas postaus. En tiedä onko se mikään merkkipaalu, mutta itse lähinnä ihmettelen, että olen jaksanut näinkin ahkerasti kirjoitella. Olin toivonut, että tähän postaukseen olisi löytynyt joku tulevaisuuden äänitorvi, joku tuntematon, hieno artisti.

Mutta mutta. Bloc Partyn Kele ja Interpol kelpaavat oikein hyvin. Kummatkin ovat nähkääs julkaisseet uutta materiaalia.

Kele -nimisen sooloprojektin kanssa kikkaileva Kele Okereke on paljastanut tietoa tulevasta levystään lähinnä tipoittain. The Boxer -niminen levy ilmestyy kesäkuun 21. päivä. Jos levyn nimestä pelkästään päättelisi, olisi syytä odottaa loistavaa levyä. Heh. Ja uutta kappaletta on siis täällä kuunneltavana tänään. Tässä Tenderoni:Säästinpä mehukkaamman lopuksi: Interpolin. Pitkän, pitkän hiljaiselon jälkeen bändi osoitti elämän merkkejä tarjoamalla uuden singlensä, Lights, ladattavaksi sivuillaan. Ei kovinkaan yllättävää, että valtavan kävijäryöpyn seurauksena sivut keräilevät itseään. Voit silti kuunnella Lightsin täällä:
      

    

    

    

    

  Jos aamulla on pelkästään näin paljon kivaa jo tarjolla, mitä illalla löydämmekään?

2 kommenttia:

  1. Onnittelut satasesta ja kiitos Interpol-linkkauksesta, unohdin eilen sanoa. Biisi vaikutti aluksi tylsäntylsältä, mutta lopussahan se lähti ihan kivasti.

    VastaaPoista
  2. Kiitosta. Niin, tuo Interpol, se on käsittääkseni avausraita uudelta levyltä, tai sellasta ainakin huhuiltiin jossain. Se ehkä selittäis kappaleen luonteen.

    VastaaPoista