21.4.2010

Bye Bye Blackbird


Chillwave / dream pop -ihanuutta osaksenne, hyvät naiset ja herrat. Sanfranciscolaisen Bye Bye Blackbirdin psykedeeliset ja valloittavat tahdit ovat jotenkin niiiiin mukavuutta! Vähän oudosti kappaleet loppuvat lyhyeen jättäen silti hyvän mielen. Ja mikä parasta, jälleen bandcamp.com -sivuston myötä, bändin/artistin EP on kuunneltavissa tässä:

<a href="http://byebyeblackbird.bandcamp.com/album/happy-high-ep">Happy High by Bye Bye Blackbird</a>

Paitsi että Happy High EP:n kappaleilla on potentiaalia vakuuttaa kenet tahansa Toro y Moin, Neon Indianin tai Washed Outin faneista on myös Bye Bye Blackbirdin versio Modest Mousen Float On -kappaleesta suorastaan hykerryttävä. Ehdotonta kesämusaa! Laitetaan tähän sekä coveri että alkuperäinen:

<a href="http://byebyeblackbird.bandcamp.com/album/bye-bye-blackbird-float-on-cover">Float On (modest mouse cover) by Bye Bye Blackbird</a>
Onkohan Bye Bye Blackbirdin nimellä mitään tekemistä Miles Davisin kappaleen kanssa?Ja loppuun voisi laittaa vielä pari ihan muuta kappaletta. Mm. The xx on remixaillut YACHTin The Afterlife -kappaletta. Ensin dubstepahtava remix ja sitten alkuperäinen:


YACHT - The Afterlife from Jona Bechtolt on Vimeo.

Secretly Canadian -lafka oli laittanut ilmoille tällaisen kappaleen jj:ltä. CEO Birthday:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti