24.10.2010

Muistilappu: Friends Electric

Satunnaisia nimiä vilkkuu näytöllä olevalla muistilapulla. Milloinka mahdan noista oikeasti kirjoitella? Päätän katsastaa, mitä pisimpään muistilapulla viipyneelle bändille kuuluu; kyseenalaisen kunnian saa Friends Electric, josta muistelen vain sen olevan jonkinlaista tanssipopia Briteistä.

Ensimmäinen kappalekosketus: Wall of Arms. Hmm, aika mukavissa tanssahteluissa edetään, mutta alan huomata miksei bändi aivan postaukseen asti ole päätynyt muistilapun ainakin puolivuotisen kirjoituksen aikana.Ellie Gouldingiakin remixaillut Friends Electric saa jatkoaikaa.

Jahas, Friends Electriciltä on parisen viikkoa sitten tullut uusikin kappale. Golden Blood -niminen tanssiveisu on saanut videonkin. Nyt alkoikin ns. lyyti kirjoittaa. Kovasti tykkäiltävää riittää - harmi, että viikonloppu on loppumaisillaan, tästä kun olisi saanut oivat tanssittajan rientoihin. Toisaalta kyllähän sunnuntaibaareilu on jo kasvava trendi.Walesiläinen Friends Electric ei ole ihmeellinen mutta se on iloinen tanssittaja. Ja tähän hetkeen se riittää minulle varsin hyvin. Vedänpä nimen lapusta yli. Ja aivan niin, Golden Blood -sinkku julkaistaan marraskuun lopulla, mikäli olet ostoaikeissa.

P.S. Huomisaamuna aion sitten olla liipaisinherkkä aamunvirkku, sillä maaliskuinen Kulttuuritalo kutsuu. Failure is not an option.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti