5.10.2010

Is Tropical

Lontoolaisbändi Is Tropical kirvoitti tammikuussa minulta lähinnä sivumaininnan, joskin varsin positiivisen sellaisen. Vaikken kuvitellut viime katsauksesta olevan näin paljon aikaa, kuumotti jotensakin pistäytyä jälleen Is Tropicalin pakeilla. Niin mielissäni tämän trion silloisista tuotoksista olin tuolloin. Mm. When O' When sekä Seasick Mutiny olivat saaneet anglikaanitkin hereille uomissaan lymyilevän bändilupauksen suhteen.

When O' When on kulultaan yllättävä kappale, jolla kestää päästä vauhtiin hyvin verkkaisesta rämpyttelystä tunkkaisempaan ja monipuoliseen rokkailuun.

Suoraan sanoen näitä bändikatsauksia tulee sen verran usein bloginkin puolelle, että väistämättäkin pienet kontaktit jäävät pieniksi - elleivät ne itsestään muistuta. Is Tropicalin kohdalla poikkeus sääntöön tuotti sikäli tulosta, että satuinpa huomaamaan Kitsunén signanneen bändin ja että eka kitsuné-sinkku South Pacific julkaistaisiin 8. marraskuuta. Tässä pikkumaistiainen......JA demo-versio uudesta sinkusta South Pacific. Vaikka aiempaa kappaletta ja tätä uutta ei tunnistaisi saman bändin kappaleiksi, on monipuolisuus selkeästi vahvuus. Siinä missä When O' When onnistui olemaan paikoin karkean tarttuva renkutus sanan positiivisimmassa mielessä, on South Pacific unenomaista tunnelmointia.

  Is Tropical - South Pacific (mp3 demo) by RussTannen

Vaikka Is Tropical olikin labeltoveri Two Door Cinema Clubia remixaillutkin, oli siirto Kitsunélle yllättävä. Toivottavasti tietyn lafkan puitteissa toimiminen ei tasapäistä jo nyt ystäviä kerännyttä, jopa omintakeista soundia. Kitsunélla kun sattuu olemaan melko samantyylisiä artisteja. Jäämme odottamaan, minkälainen ja miten erilainen lopullinen singleversio on - ja josko saataisiin jopa ihan levyä ulos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti