10.10.2010

Sunnuntaibrunssi ja sunnuntaibändi

Newcastle ei yleensä ole varsinaisesti se (pöhinä)bändien tyyssija. Ylipäätään sijainti ei ole muuta kuin kuriositeetti ja yhdistävä tekijä. Silti, Newcastle + bändit -yhdistelmää ajatellessa ei tule mieleen kuin The Animals (?) ja Maxïmo Park. Noissa bändeissä ei tietysti ole mitään vikaa.

Joskus vuoden alkupuolella loppiaismusiikeiksi nostin Little Cometsin - Newcastlesta. Nyt uuden kappaleen myötä nämä pirteät indie rokkarit voi nostaa taas esille. Isles -kappale kuvastaa varsin hyvin tätä sunnuntaita: kirpeässä kelissä äärimmäisen kiva päivä. Islesista löytyy myös yhtä hieno orkesteriversio.

  Little Comets - Isles (Orchestral Version) by The Recommender

Ja sen verran voisi meidän päivästä vielä jatkaa, että se alkoi aikalailla parhaassa kahvila/lounastamo/istumispaikassa, jonka tiedän: Bossaliinassa.

                                                   (Kuva: Bossaliina.com)

Bossiksen kympillä irronnut sunnuntaibrunssi sai paitsi kehut myös innokkaat shoppailijat tielle täysin vatsoin. Lyhyessä ajassa tästä Maariankadun mahtavuudesta on muodostunut vakiopaikka. Suosittelen kaikille turkulaisille ja Turkuun matkaaville. Bossaliinan eväillä löytyi mm. levyhyllyyn Leonard Cohenin Various Positions ja Neil Youngilta Harvest ja After the Goldrush

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti