20.1.2011

Benjamin Francis Leftwich - Pictures

Tämä blogi kirjoittaa joskus ihan itse itsensä. Jos tänne lähetetään hyvää musiikkia, niin hyvin suurella todennäköisyydellä siitä myös kirjoitetaan. Benjamin Leftwich jatkaa siis palstatilan hamstraamista ja valloittaa yhä enemmän niin blogisuosikin asemaa kuin sydämiäkin.

Viime syksynä deby-EP:n julkaissut Leftwich palaa toisella eepeellään nimeltä Pictures. Myös tämän toisen eepeen on tuottanut Ian Grimble, joka siis tunnetaan työskentelystään Mumford & Sonsin ja Manic Street Preachersin kanssa.

Tämän maaliskuussa ilmestyvän EP:n nimikkokappale, Pictures, on varsinkin äärimmäisen hieno. Leftwich on selkeästi huipputalentti, jolta kokopitkää voidaan odottaa innokkain korvin. Tässä myös video kyseiselle kappaleelle sekä vielä muistutus viime syksyn huippukappaleesta, Atlas Hands.4 kommenttia:

 1. Mä en oo vielä ihan varma tosta uudesta biisistä, mut Atlas Hands kuulostaa vähintään yhtä hyvältä kuin joulukuussa. Se oli välitön ihastuminen, joten kiitos vaan esittelystä!

  VastaaPoista
 2. Kiitokset tästä, lupaava tuttavuus! Atlas Hands kuulosti häiritsevän tutulta alussa, ja tajusinpa lopulta: alkuhan on lähes identtinen Death Cab for Cutien I Will Follow You into the Darkin kanssa.

  VastaaPoista
 3. Heli: kuuntele lisää josko aukeis, Benjamin alkaa nimittäin olla aika varteenotettava kitaramies :)

  Maiju: juu, itekin taisin silloin kun ekan kerran tuosta kirjoitin pohtia samaa, sehän on aika samanlainen se alku. Onneks loppukappale sentään eros jonkin verrankin :D

  VastaaPoista
 4. Herkullista musiikkia, jälleen kerran. Kiitos.

  Ruhvana

  VastaaPoista