16.1.2011

Let's Buy Happiness

Sunnuntait on niin parhaita, vaikka ne työvuorot usein rampauttavatkin viikonlopun vieton. Tällekin sunnuntaille löytyy monta intoilun aihetta, joista aloitusvuoron saa ansaitusti pitkään omaa postaustaan odottanut kovien odotusten englantilainen Let's Buy Happiness.


Newcastlesta kotoileva, indiepoppeileva bändi muistuttaa jossain määrin - hivenen - The Pains Of Being Pure At Heartia ja Camera Obscuraa, jotka kummatkin ovat jonkinmoisia suosikkeja täälläpäin. Let's Buy Happiness on tehnyt tuloaan postauksiin jo pitkään ja löytyy mm. viime vuoden kokoavalta soittolistaltani, joten pinnan alla on kuplittu. Myös moni suuri julkaisu tai mielipide on noteerannut bändin jo tähän mennessä Isossa-Britanniassa.

Viime vuonna debyytti-EPn julkaissut Let's Buy Happiness puuhaa tälle vuodelle albumijulkaisua, jolta julkaistaan sinkku Fast Fast helmikuun 28. ja jonka voit kuunnella tässä.

  Fast Fast by letsbuyhappiness

Vanhempia sinkkulohkaisuja edustaa mm. Six Wolves. Tässä on ehdoton bändi taas siihen seurailtavien listaan.

  Let's Buy Happiness 'Six Wolves' by letsbuyhappiness

_______________

Sunnuntain kruunaa tietysti myös odotetut ja odottamattomat uutisoinnit. Vaikka Let's Buy Happiness oli pitkään jo lähes valmis postaus, on sen indie pop otollisinta juuri sunnuntaina.

Silti, tänään on suuren odotuksen päättymisen päivä, kun siitä ensimmäisestä uudesta Glasvegas-kappaleesta piti päästä maistiaisille. The World Is Yours -nimistä kappaletta lupailtiin jo viikon alussa Facebookissa sunnuntaiksi saapuvaksi. Näin ensikuulemalta olen vähän pettynyt, vaikka alan kyllä lämmetä hiljalleen. Toisaalta se ei yleensä takaa mitään. Palataan vaikka parin viikon päästä asiaan.

  The World Is Yours by glasvegas
________________

Ja mikä jännittävintä, blogfavorit Wild Beasts lupailee tälle vuodelle uutta levyä. Eli äärettömän iso JEE! Sunnuntait on niin parhaita.

9 kommenttia:

 1. Odotin itsekin tosi paljon tota Glasvegasia, mutta ainoa ero vanhaan tuntuu olevan triplattu rumpulyöntien määrä. Pidän siitä silti, en vain vielä tiedän kuinka paljon.

  VastaaPoista
 2. World is yours oli... ihan... ookoo? Tai melkein. Tai no ei.

  Buhuu, miks siitä on tehty niin elektroninen ja alleviivatun iskevä että hölmömmätkin tajuaa?

  Ja odotin sen sentään paranevat muutaman kuuntelun jälkeen, mut ei. Massive disappointing.

  Mut oli mulla vähän epärealistiset odotuksetkin.

  VastaaPoista
 3. Hassua, itse olen totaalisen rakastunut tuohon Glasvegasiin. Tykkään nimenomaan tuosta tiiviin rumpaloinnin luomasta menemisen meiningistä. Biisi päätyykin varmaan juoksulistalle.

  Odotin kovasti biisiä, mutta eniten ihan vain sitä, että yhtye antaa jonkinlaisen merkin tekemisistään. Voi siis olla, että olisin ollut todella pettynyt vasta ihan täydelliseen kuraan. Tässä on kuitenkin ne minuun aiemminkin kolahtaneet Glasvegas-elementit kohdillaan.

  VastaaPoista
 4. Diggasin kanssa tosi paljon tuosta Glasvegasin uudesta biisistä. Vanhat elementit oli tallella, eikä uuden rumpalin tuoma rivakampi meininkikään haitannut. Ei nyt mikään Geraldine, mutta tosi hyvä biisi siltikin.

  VastaaPoista
 5. Tosiaan, ehkä tuo pitää ymmärtää vaan jotenkin siten, että Glasvegas on hengissä ja toinen albumi tuloillaan. Kai mä vaan halusin, et Glassikset säväyttää samalla tavalla kuin joskus..:)

  Jussi: Sanos muuta, VillitPedot metsästää taas!

  Miia: En mä tietysti mitenkään lopullisesti tuota uutta voi tyrmätä, annetaan sille aikaa, mut näin ihan eka reaktio oli vähän et "tässäkö kaikki?".

  Mitäs muuten piditte tosta Let's Buy Happinessistä, joka sentään oli otsikossa? Ymmärrettävästi toki Glasvegas kiinnostaa enemmän..:)

  VastaaPoista
 6. Fast Fast oli niin sokerinen, et meinas tulla diabetes, mutta Six Wolves taas toisaalta toimi tosi hyvin. Hauskaa, että just ensiksimainitulla laulajan ääni lähinnä ärsytti, niin tokassa ääni taas ei haitannut yhtään. Oliskos arvosana sit ihan ok? :D

  VastaaPoista
 7. Haha, vai diabetes! :D Noh, sovitaan näin, arvosana ok, vaikka ton vois odottaa puhkeavan kukkaan just sillee sopivasti, niin kuin muut moisen makeusluokan bändit..

  VastaaPoista
 8. Ei tosiaan siis yhtään huono tuttavuus. Yks tosi hyvä biisi ja yks vähän blaah. Kyllä noilla meriiteillä jo huomiolistalle pääsee! Jää siis kuunteluun.

  Nyt kun kommentoinnin makuun pääsin tähän, niin Treelight For Sunlight on todella kiva. Mukavan kesäistä ja kevyttä rallattelua. Ei kumminkaan liian höttöistä. Nyt on sokeritasot kohdillaan! ;)

  VastaaPoista