28.1.2011

U.S. Royalty

Tässä on sitä jotakin, puhtaana suoraan suonesta. Kuuntelen Monte Carlo -nimistä kappaletta jo ties kuinka monetta kertaa ja tuo lead guitar ihastuttaa. Ja kattokaa nyt tätä kuvaa, on siinä bändi. Jotain ovat pojat malleilleetkin.


                                                                                                                                   
                                           (Kuva: usroyaltymusic.com)

Kehyksen kappaleelle muodostava kitara kuulostaa aluksi Kings of Leonilta, mutta sillä pienellä erotuksella että nämä rokkarit jo uskovat omistavansa maailman, sen sijaan että vasta yrittäisivät uskotella sitä itselleen. Nimikin kertoo jo kuninkaallisesta otteesta. Keskivaiheilla kitarointi käy jo western-osastolla - eli kaiken kaikkiaan jäätävä tune. Helvete, vilken låt! (Olen siis läpäissyt hyväksytysti yliopiston virkamiesruotsin.)


Find more artists like U.S. Royalty at Myspace Music

Näitä ylisanoja tarvittiin kipeästi, kun esittelyyn tulivat pienessä nousussa olevat amerikkalaiset indierokkarit: U.S. Royalty. Washington D.C.:stä harvemmin huudellaan bändikaupunkina, mutta kaupungin omista pojista koostuva U.S. Royalty kurkottelee jo katajoihin. Vaikkeivät kaikki bändiltä kuulemani kappaleet omaa Monte Carlon silkan omistamisen voimaa, on esimerkiksi Equestrian myös bändin aatelia. Näillä eväillä bändistä on tulossa epäilemättä uusi KoLin kaltainen rocksuosikki.

  U.S. Royalty - Equestrian by Gmy

Mun päivä parani just aika isosti: U.S. Royaltyn tällä viikolla julkaistu lätty Mirrors löytyy Spotikasta. Kiitos Ruotsi ja kiitos Washington!

2 kommenttia:

  1. Toi alempi biisi varsinkin oli loistava! Ja hei pari noista bändiläisitä näyttääkin ihan KoL:n tyypeiltä ;)

    VastaaPoista
  2. Joo muutkin on sanoneet nimenomaan tosta jälkimmäisestä. Oonkohan ainoa joka diggailee tota Monte Carloa näin paljon :D Ehkä ne on muuten oikeesti salaa KoLin tyyppejä? :o

    VastaaPoista