16.5.2011

Bon Iver - Calgary (uusi kappale)

Blogia lukevat varmaan tietävät, että Bon Iverin kesällä ilmestyvää uutta levyä odotan enemmän kuin mitään. Kolmen vuoden aikana työtä on tehty tasaisesti ja ilmeisesti tämän eponyymilevyn teossa on ollut mukana apulaisia sieltä ja täältä, mm. The Nationalin, Sufjan Stevensin ja muiden kovien nimien kanssa yhteistyötä tehneitä.

Ensimmäinen tältä uudelta levyltä (ilm. 20.6. Jagjaguwarin julkaisemana) kuultu kappale on Calgary. Se muistuttaa kovin vähän aiempia kappaleita, ainakin pintapuolisesti, ja tuntuu että Bon Iver -proggis on edennyt alkutekijöistään. Kiinnostus kakkoslättyä kohtaan kasvoi juuri, mikäli mahdollista, vieläkin huikeampiin mittasuhteisiin. Nyt sitten odotetaan nälkäisinä lisää. Ja toi uuden levyn kansi on magee.


- - - - - - - - - - - - - -

# Päivän muihin huikeisiin uutisiin lukeutui tietysti jopa legendaarisen brittibändin Elbow'n kiinnittäminen Ruisrockiin. Ehdottomasti iso uutinen sekin.

# Aiemmin viime viikolla tuli täällä mainitsematta jäänyt keikkauutinen: Sun Kil Moonista ja Red House Paintersista tunnettu Mark Kozelek tulee nimittäin 3. elokuuta Suomeen keikalle. Nöyräksi vetää tällainen keikkatarjonta! Nyt sit vaan Bon Iver Ruissiin ja mun kesä oli sitten siinä.

5 kommenttia:

 1. Hei!

  Bon Iver on aivan ihana. Olethan kuullut Birdyn coverin Skinny Lovesta?

  Otan sinuun yhteyttä myös työni puolesta, sillä olemme kiinnostuneita yhteistyöstä kanssasi. Ottaisitko minuun yhteyttä, niin kerron tarkemmin, millaisesta yhteistyöstä on kyse.

  Terveisin,
  Heli
  heli.halva@goviral.com

  VastaaPoista
 2. Juu tiedän Birdyn version, taisin siitä jossain vaiheessa postaillakin - hyvin idolsmäinen versio:) Ja kiitän kiinnostuksesta, mutta näillä näkymin blogimainokset ovat no go -listalla.

  VastaaPoista
 3. Täälläkin odotetaan uutta Bon Iveriä innosta muikeana. Mutta tämän vuoden Ruisrockia en kestä! Mistä tämä huipputarjonta oikein kumpuaa! Ja just kun mä olen häippässyt vaihtoon! Olen katkera. Myös Kozelekin missaan. Voisiko Eurooppa seisahtua siksi ajaksi, kun olen poissa? :D

  VastaaPoista
 4. Bon Iverin uusi levy on ennakkokuunneltavissa (mikä sana...) Guardianin sivuilla http://www.guardian.co.uk/music/musicblog/2011/jun/09/bon-iver-new-album. Itse olen ehtinyt vasta ekaan kappaleeseen - kuulostaa kovin erilaiselta...

  VastaaPoista
 5. Juuu, NPR:ltä löytyy myös, kiitos tiedosta! :)
  Oon itse myös tutustunut muualla streaminä noihin vuotaneisiin versioihin levystä. Kuulostaa tosiaan kovin erilaiselta, pitää sulatella jonkin aikaa - eka on kuitenkin niin rakas levy..:)

  VastaaPoista