8.5.2011

Monta kappaletta sunnuntaihin

Taas on aika pienen nurkkien siivouksen. Tuota tavaraa kertyy niin kovasti - näitä musiikkihyödykkeitä siis - eikä millään saa kaikille omaa postausta. En vaan jaksa saati halua päivittää muutaman tunnin välein. Tähän sunnuntaihin mahtuu muutama kappale samaan settiin: kappaleita ja bändejä, joille ei jostain syystä ole löytynyt omaa postausta. Niin kuin ei lopulta Norja-kuvillekaan.

                                                           (Norjalaista katunumerointia. jee)

B I G S L E E P - Sex. Tämä on lojunut postilaatikossa alkuvuodesta asti ja nyt saan sitten vaivaisen maininnan aikaiseksi. Oman postauksen arvoinen niukasti tietojaan jakava brittibändi todistaa kappaleillaan, että 'indie'-meiningissä on kyse usein vain ja ainoastaan bändin tunnettuudesta eikä soundin pätevyydestä. Isoille lavoille viedään tätä bändiä aivan varmasti. Pienten piirien stadionrockia. Ghosts -kappale on myös jees.

Digits - Rachel Marie. Torontolainen elektropoppailija jakaa uuden eepeensä ilmaiseksi sivuillaan. Äärimmäisen tyylikäs ja viileä irroitus kappalevalinnaksi tuolta tämä Rachel Marie. Samaan aikaan soundi on tässä ajatonta ja väljähtynyttä kasaria, mutta silti toimii erinomaisesti. Hae eepee vaikka täältä ilmatteeks!

The Middle East - Hunger Song. Jossain välissä (eli huhtikuun 8.) Australian ykkösfolkkarit ehtivät julkaista levynsä I Want That You Are Always Happy Ausseissa ja Uudessa-Seelanissa. Sillä aikaa kun meidän on odotettava hyviä arvosteluja saanutta albumia, kelpaa hieno ralli, Hunger Song, levyn edustajaksi. Ei ole bändin meno heikentynyt yhtään.

  I Want That You Are Always Happy sampler by themiddleeast

High Highs - Horses. Tästä bändistäkin on tullut jo kerran tohistua ja tohina vaan kasvaa kasvamistaan kun jonkinlainen albuminjulkaisu lähenee. Pieni ja maanläheinen, lämmin soundi. Aiemmilla kappaleillaan saavuttanut jo niin suuren suosikin aseman, että pitää alkaa suosikinviittaa sovittamaan. Horses lisää hekumaa, joskaan se ei paras kappale bändiltä ole. Flowers Bloom vielä muistutukseksi mukaan, miksi tämä on niin etevyyttä! Helppo tätä ois joksikin chillwaven ja akustisen menon välimalliksi kuvailla.
- - - - - - - - - - - - - -

P.S. Tuo eilinen Other Lives kirvoittaa yhä vaan suurempia tunteita lähipiirissä ja lukijoissa. Jos et vielä oo tsekannu, niin suosittelen. Erinomaista musiikkia. Aloita kappaleella Tamer Animals.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti