22.5.2011

Kolmas sunnuntaikappalepostaus putkeen

Sunnuntaikappaleet ovat taas täällä. Homman nimi on tuttu: omia postauksia ei näille löytynyt, mutta mielenkiintoisia tapauksia ei huvita maininnattakaan jättää.

French Films - Convict. No jaahas, tästähän me on kuultu jo, eikös? Mutmut, helsinkiläiseen French Filmsiin lankeaminen tapahtui viime kesänä niin kertaheitolla, että jatkoa kelpaa aina esitellä. Eka irroitus uudelta levyltä ja tämä on, voisiko sanoa, taattua FF -laatua. Kieli poskessa sanon tätä surffiversioksi Vaccinesista. Paitsi et en sano. Fukjea.


De Montevert - Skyll På Mig. Ihastuttava ruotsalaisartisti Ellinor Nilsson sai hiljattain sopparin Nomethod Recordsille ja debyeepee on ulkona tuossa tuokiossa. Jotenkin virkistävän vähäeleinen kappale on jo viime vuoden puolella ollut MySpacessä esillä ja nyt se on ensimmäinen virallinen julkaisu - aika siistiä. Ja tuo kappaleen video on jotenkin niiiiin symppistä kesää. Auttakaapa joku: mikä kaupunki on kyseessä videolla? Oma arvaukseni osuisi Göteborgiin, tuohon luvattuun musiikkikaupunkiin.CSLSX - Keep On Shining. Philadelphiassa tukikohtaansa pitävästä kollektiivista ei taideta oikein tietää mitään. Onkohan se edes Phillystä? Tai edes kollektiivi? UUH. Minkäköhän takia yhä harvempi on nykyään bändissä ja yhä useampi kollektiivissa? Eniveis, aika hirmumainiota elektropoppia tä on, ja letkeätä kesätanssitusta.The Berg Sans Nipple - Change The Shape. Sitten vuorossa oudoin nimi ja määrittelyn väistelevä eklektinen kappale. Ihan loistava bändinnimi. Itse bändi on ilmeisesti Nebraskan ja Pariisin hybridi - ei ihan tavanomaisin yhdistelmä. Pilipalipimputusta ja outoilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti