2.5.2011

Youth Lagoon

Todennäköisesti viimeinen opiskelijavappuni oli kyllä kaikin puolin sitä mitä siltä odottaisikin: surrealistinen ja hauska. Ylipäätään mun mielestä oli vaan mahtavaa olla ihmisten kanssa ja vaihtaa ajatuksia. Iltaan kuului mm. mahtava liikeidea, yhtä mahtavat tunkit, tarpeetonta draamaa, ilmaista juomaa, raekuuroja, kaikin tavoin mahdollisimman loukkaavia vitsejä, suuruudenhulluutta ja selkääntaputtelua. Vapussa parhaan reseptin saa ehdottomasti spontaaniudella.

                                                  (Kuva: youthlagoon.bandcamp.com)

Youth Lagoon ei kuulunut tähän viikonloppuun millään tavoin ennen kuin nyt. Sielukkaan popin taitava Trevor Powers kerää Perfume Genius -vertauksia, joita en vaan osaa kuulla. Ehkä PG on pääruokaa ja Youth Lagoon jälkiruokaa. Mut hei, jos kakkua syö tarpeeksi, niin voihan sekin olla pääruoka? No, enpä tiedä, mut tähän laiskaan sunnuntaihin ei-niin-hienovarainen metafora sekä kaksi etevää kappaletta, pirteä Cannons ja hitaastirakentuva hienous July, sopivat erinomaisesti.



The Year of Hibernation -niminen levy ilmestyy 5. heinäkuuta ja huomiseksi Trevor lupaili jotain ylläriä. Ihan jännittää. No ei vaa, mut jos mä oisin sä, niin pitäisin tätä artistia kyllä silmällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti