15.5.2011

Monta kappaletta (lätkä)sunnuntaihin

Taas on aika antaa tilaa ja aikaa niille kappaleille ja artisteille, joille ei löytynyt omaa postausta. Tällainen sunnuntaiehtoollinen musan suhteen alkaa muodostua aika kivaksi ja helpoksi tavaksi muistaa niitä melkein postattuja artisteja kivoilla sanoilla. Ja kun odotetaan lätkäfinaalia, jota lopulta yllättävän moni katsoo, voidaan jännitys unohtaa hetkeksi näiden kappaleiden parissa.

Labyrinth Ear - Walk on the Moon (Arthur Russell cover). Viime vuonna tämä brittiduo teki lempi-eepeeni. Nyt se alkaa tehdä pikku hiljaa paluuta pienen hiljaiselon jälkeen ja tuloksena on hieno Arthur Russel coverointi.


The Phoenix Foundation - Buffalo. Uusiseelantilaiset tarjoavat todellisen anthemin - Buffalo etenee nimittäin huikean määrätietoisena rock-kappaleena. Harmi, että nämä mertentakaiset bändit jäävät niin usein vähälle huomiolle. Hienoa popmusiikkia. Ja bändin nimi tietysti erinomainen viittaus MacGyveriin.


Joywave - Winnipeg. Tällä sämplääjäporukalla on kovempiakin hittejä vyöllään - nämä kun ovat mm. Miike Snow'ta sämpläilleet - mutta tämä on omaan mieleeni. Rauhallisen tunnelmoinnin hieno tsipale. Alun ilotulitussämple varsinkin lämmittää mieltä.


The Kill Van Kulls - Fool's Wish. Manchesteriläisbändi täytyy laittaa seurailtavien joukkoon jo sen verrokin takia: sitä on nimittäin kehuskeltu jotensakin Hurtsin hengenheimolaiseksi ja kasari power-pop tunnelman hyödyntäjäksi. Jo nyt se on lämmitellyt lavaa Naked And Famousille ja Monalle.

2 kommenttia:

  1. Mun pitäisi ottaa tämä sama tapa käyttöön, kun listalla alkaa olla huomattava määrä hyviä biisejä. Saisi nurkat puhtaiksi.

    VastaaPoista
  2. Mulla oli tapana jo aiemmin, mut se tuntui tarpeettomalta normipostauksena. Mut tällai viikon lopussa kokoava postaus lyhyillä esittelyillä saattaa toimia. Vähän laiskaahan tä oon, mut mitäs sitte :D

    VastaaPoista