29.5.2011

Sunday serving

Oksennetaanpa taas viikon varrelta sukan varteen tarttuneet tunet. Tänään mm. 'Don Draper' seikkailee videolla, koetaan vuoden antikliimaksi ja jaetaan upeita kappaleita.

Herman Düne, ranskalaisakti folkrockgroovella, julkaisee kymmenennen levynsä kesällä. Tell Me Something I Don't Know on ensimmäinen sinkku, vetävä sellainen toki, mutta video on parasta. Jon Hamm, eli mies kaikkien roolihahmojen isän Don Draperin takaa, häröilee sinisen karvapallon kera jenkkirauta alla. "Mitä?!" eli tosi jees. Kiitos Villelle vinkkauksesta.Breakfast in Fur pääsee vihdoin julkaisemaan ensi-EP:nsä. Psykedeelistä menoa ja folkkailua, mutta aivan varmasti parasta menoa. Tän päivän kappaleista lämpimin, parhain ja lempparein. Ja sympaattisin. Tsekkaa video kappaleelle Shine.Givers - Up Up Up. Alku kuulostaa vähän poppistelevalta Animal Collectivelta, minkä jälkeen kappale osoittaa myös afrobeat -merkkejä á la Vampire Weekend. Louisinasta saapuva antoisa positiivisuusjamittelu on ensisiipaisu heinäkuussa ilmestyvältä levyltä, jota ilmeisesti pitää odottaa melkoisen innoissaan. Up Up Upilla bändi antaa antamistaan ilon säveliä kuin kuuntelija osuisi vesiputouksen alle. Ehkä tämäkin voisi olla suosikkeja päivän annoksesta.

  "Up Up Up" by GIVERS by Glassnotemusic

Arcade Firen julkaisemattomia kappaleita The Suburbs-sessioista on ehditty hehkuttaa vaikka ja missä, mutta kerta kiellon päälle vielä. Speaking In Tongues nimittäin kolahti ns. helvetin kovaa. Ihmetyttää miten se on jäänyt levyltä pois, vaikka toki jo sellaisenaan The Suburbsiltä olisi voinut muutaman kappaleen lisääkin pudottaa. Kappaleella David Byrne mukana ja kappale deluxe-julkaisulla Suburbistä elokuussa.Ja niin, on aika antikliimaksin. Kutsuin Just A Number 05272011 -nimellä musiikkia webziin laittanut porukkaa "laskelmoinnin kliimaksiksi" maaliskuussa. Sattumoisin se saavutti myös toisen kliimaksin julkistaessaan tuona toukokuisena päivänä että bändin "oikea" nimi on Battlekat.


Ja se siitä. Ehdottomasti kyseessä on vuoden antikliimaksi, vaikka odotukset alhaalla olivatkin. Niin, ja bändi ei oikeasti ole Isle of Maniltä, vaikka soundcloud niin väittääkin, vaan Tanskasta. Se esiintyi Århusissa ensimmäisen kerran livenä ja kuvat voi katsoa LineofBestFitistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti