27.7.2010

Kuka on Jesse Woods?

Teksasista kotoisin oleva Townes Van Zandt -fani? Ja jatkoksi pitäisi tietysti kysellä ketä se kiinnostaa?


Austinista kotoisin oleva folkmies Jesse Woods nimittäin kolahteli tänään ensimmäistä kertaa korviini ja aiheutti lähinnä korvamadon koteloitumisen, joten pikkutrivian kaninkoloon oli sukellettava. Jessen kotisivuilla on lähinnä absurdilta kuulostava selostus siitä, miten Woods oli kulkuri itsekin ja toinen kaverikulkuri varasti hänen kitaransa ja se sapetti jolloin omien kappaleiden teko alkoi jnejnejne. Just.

No, tärkeimmät tossa tulikin jo: mies on (ilmiselvästi) country-folklegenda Townes Van Zandtin fani, Austinin oma poika ja kohtuullisen kivaa musiikkia tekevä mies. Muusta en sitten mene sanomaan, mikä on totta ja mikä ei. Jesse Woodsin hiljattain tekemiin urotekoihin lukeutuu mm. Neon Indian -koveri Mind Drips.

 Mind, Drips (Neon Indian Cover) by jesse woods

Aivan älyttömän letkeä rallattelu on myös Woodsin oma kappale, Ugly Dress. Kaikkea hyvää miehelle, jolta toivomme lisää folkhelmiä.

 ugly dress by jesse woods

Jos tykästyit, kuuntele myös Sparks. Onpas kiva törmäillä johonkin ihan ensimmäistä kertaa ja todeta, että onpa kappaleissa hieno tunnelma. Ei niihin lopulta yleensä kovin paljon muuta tarvita kuin ääni ja kitara, vaikka se onkin useimmille vaikeaa. Vielä jos kätösiin saisi jonkinlaisen julkaisun tai pääsisi keikalle.

 Sparks by jesse woods

3 kommenttia:

  1. Nämä biisit kuulostaa hyvältä! Olen hiljattain alkanut intoilemaan folkin perään ja tämä tyydyttää hyvin folk-nälkääni. :)

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. No eiks kuulostakin! Jopa yllättävän hyviltä. Folknälkä on vain hyvästä :)

    VastaaPoista