1.7.2010

Trophy Wife

Olen ennenkin valitellut googlaamista + bändien nimiä. Tätä olisi pitänyt kysellä jo paljon aiemmin, mutta onko nimen googlaamisvaikeus suorassa suhteessa sen hauskuuteen? Mun mielestä ei. Mutta mäpä en soitakaan bändissä, jolla on hassu nimi. Voipi olla, että bändit haluavat näin asettua poikkiteloin nykymusiikkibloggailumeiningin kanssa tekemällä tiedon kaivamisen erityisen hankalaksi. No jaa, haitanneeko tuo.


"trophy+wife" -> haku -> kuvia vanhoista paarmoista ja vaaleista nuorikkokullankaivajista. Pienen huvin moinen sai aikaseksi, mutta sitten oli aika imeä hymyä, sillä oikeasti halusin tietää Trophy Wife -nimisestä bändistä enemmän. Tässä vähän tuloksia: bändejä on useita tuolla nimellä, mutta se, josta itse olin kiinnostunut, on Oxfordista, joka soittelee mukavaa indiediscoilua hieman Foalsin hengessä.

Trophy Wife kirvoitti valtavan mielenkiinnon jo aiemmin, mutta silloin hakuammunta tuotti vielä vähemmän tuloksia kuin tänään. TW:n soundi on jotenkin kivan pehmeää verrattuna Foalsiin. Luin Yanniksenkin kuuntelevan Trophy Wifeä. Siitä on hyvä jatkaa. Microlite on aivan omia suosikkeja tällä hetkellä.

 Trophy Wife - Microlite by NotManyExperts

Eikä Take This Night ole huono sekään. Näiden kappaleiden voimalla kesä ei tunnu ehkä ihan niin lyhyeltä. Voisiko heinäkuuta paremmin aloittaa?

 Trophy Wife - Take This Night by 1FTP

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti