17.7.2010

Mm-mm, Best Coast, aaglhlhhllaaa

Myhäilyä siis otsikon mukaisesti. Ensikuuntelut Urban Outfittersin sivuilla olivat aika kivat, mut nyt oon kuunnellu ihan soundcloudin kautta Best Coastin koko levyä. Arvostelut taitaa jäädä sikseen. Sanotaanko vain, että odotukset kohdattiin. Kalifornia ääniraitana ja kaiho, jonkalaista et ole kokenut sitten teinivuosien. Kappaleet toimittavat siis nimiensä mukaista fiilistä: Summer Mood, Crazy For You, Honey, jne.

Kuuntele tässä Best Coastin Crazy for You -levy kokonaisuudessaan, kappale kappaleelta. Voipi olla, et sunkin kesäsi muuttuu pikkaisen paremmaksi. Aika kiva muuten, että When I'm With You on kuitenkin sitten päätynyt levyllekin asti. Tähän asti kuulluista kappaleista yksi suosikeista. Niinkin 'pieni' nimi kuin Best Coast oli, kun viime vuonna kappaleita kuuntelin, on bändistä tullut ihan lemppari. Nythän tästä on vähän vaikeaa jo välttyä kuulemasta. Ostoslistallehan levy pamahti ensikuulemista alkaen. Crazy For You taitaa ilmestyä kuun lopulla.

  Best Coast: Crazy For You LP Stream by brilliantlydifferent

P.S. Ois kiva, jos se Converse-kappale, All Summer ois jotenkin löytänyt tiensä levylle, vaikka ekstroihin.

2 kommenttia:

  1. Vivian Girlsin rumpali vaihtoi pysyvästi Best Coastin riveihin jokin aika sitten. Kannattaa tsekata Vivian Girls jos lo-fi saundi putoaa enemmänkin :)

    VastaaPoista
  2. Juu, kyl oon tsekannukin. Ei oo vaan Best Coastin voittanutta. Tosin täytyy nyt palata Vivianin pariin, kun oikein suositeltiin :)

    VastaaPoista