18.7.2010

Modern meni, Ilmiö tulee

Niin ne Modernit tuli ja meni. Harmi etten ollut paikalla.

Ainakin kaverin hehkuttama Tensnake olis kiinnostanut valtavasti. Tosin niinhän se Tennarikin jäi Hampurin lentokentälle ja jäi saapumatta paikalle. Ei sillä, ettei Turku Modern olis tarjonnut ihan valtavasti kaikkee muutakin kivaa. Villa Nah'n ja Jori Hulkkosen setti olis varmaan ollut muutenkin ihan tarpeeksi, ellei keikalla olis kuuleman mukaan nähty ennakoitua West End Girls versiontia. Huhhuh. Ja olihan kaupunki muutenkin eilen aika liekeissä. Turkujee!

Erään toisen kaverin hehkuttamaa / pelkäämää Punavuori-invaasiota Turussa en huomannut. Ennen kuin tänään kun pistäydyin päiväsaikaan kaupungilla. On se harmi, kuinka paljon viiksistä ja fixeistä katoaa hohtoa, kun niitä näkyy läjäpäin. Tosin viikset on silti mun mielestä todella jees.

No jaa. Mua kiinnostaa jopa enemmän ensi viikonlopun Ilmiö festivaali, joka myös tapahtuu Turussa. Tulkaa ihmiset sinne hei! En itsekään tiedä vielä ehdinkö sinne, mutta valtavasti tuo kiinnostais. Tsekkaa täältä yksityiskohdat. Suurimmat nimet Uittamossa ovat klassikko Op:l Bastards, italodiskoilija Baxter, Magyar Posse ja dubsteppaaja Tes La Rok. Mut onhan siellä paljon muutakin mielenkiintoista. Kuten Underground Haircut -tapahtuma, jossa saa leikkauttaa tukkansa (!) itse hyväksi havaitsemaansa summaa vastaan. Ensi lauantaina Uittamoon, Turkuun!

Kivasti tällasta tapahtumaa tällaisessa kesäkaupungissa. Mm-mm.

Nyt oon muuten kuunnellut Admiral Radleyn levyä. I Heart California löytyy Spotifystä. Bändissä on jäseniä niin Earlimartistä kuin Grandaddystäkin. Earlimartista tykkäilin joskus muutama vuosi sitten, joten tämä oli ihan tervetullut yhteistyö.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti