15.9.2010

Dylan LeBlanc ja sadepäivän ilo

Sadepäiviin sopii aina Ryan Adams. Ihan aina. Tällaisina päivinä ei pitäisi edes yrittää lähteä ulos, vaan keittää teetä iso satsi ja varata aikaa olemiseen musiikin kera.

                                                           (Kuva: last.fm)

Jos Adams alkaa pikku hiljaa olla liiankin tuttu, on ratkaisuksi Dylan LeBlanc sangen osuva. Turkulaisen levykaupan, 8raidanblogin viikkouutuksista metsästetty levysuositus osuu varmasti, jos juuri Adamsin ja Townes Van Zandtin tuotanto kolahtavat. Vähän Ashton Kutcherilta ja vähän Van Zandtilta näyttävä LeBlanc julkaisi esikoislevynsä Paupers Field elokuun lopulla. Myös Spotify tarjoaa meille kyseisen albumin.

20-vuotiaan LeBlancin levyllä vierailee mm. Emmylou Harris.


P.S. Reilu viikko sitten postailin oululaisbändistä nimeltä Satellite Stories. Nyt kun omasta postauksesta on kulunut hetki, on ollut mukava huomata bändin keränneen kivasti huomiota ulkomaisissakin blogeissa. Tämän näkee vaikka Hypemissä. Toivottavasti Satellite Storiesille tapahtuu hyviä asioita. Jos et viime viikolla vielä tsekannut bändin uutta kappaletta, tee se nyt.

3 kommenttia:

  1. Kiitsa vinkistä, Dylan LeBlanc lähti soimaan!

    VastaaPoista
  2. Ryanin tuotoksista en ole enää vähään aikaan innostunutkaan - mutta täähän toimii oivallisena korvikkeena, kiitti siis vihjeestä!

    VastaaPoista
  3. Olkaattten hyvä! Mainiota jos sopivia vinkkejä löytyy :)

    VastaaPoista