5.9.2010

Asioita

Kaikenlaista. Kiireitä on ollut, eikä opintojen jatkaminen (ja loppuunsaattamispaineet) helpota asiaa kovinkaan paljon. Tietysti työt, liikkuminen ja eläminen tuovat omat mausteensa. Siksi ihmettelenkin, että ylipäätään olen onnistunut silloin tällöin edes postauksia saamaan aikaiseksi. Tai ylipäätään saamaan mitään aikaiseksi. Tosin jos sitä alkaa ihmettelemään, saa ihmetellä aika tavalla.

Nyt aion laiskasti listata asioita, jotka saattavat liittyä kirjoitteluun, tai sitten eivät.

¤ Toivoisin kovasti Turku-soundit -sarjalle jatkoa. Saamattomuus (sekä turkulaisbändien sijainti kivien alla) ovat jumittaneet optimistisesti aloitetun postaussarjan. Muutamaa virittelyä sarjan jatkoksi kyllä on, joten toiveikas olo säilyköön. P.s. turkubändit sais ottaa enempi yhteyttä. NIH!

¤ Mua hävetti eilen, kun olin niin väsynyt, että ensinnäkin katsoin Meet The Fockersin ja toiseksi, että jotkut jutut jopa naurattivat

¤ Meinasin tehdä jo toisen suihkukappaleet -postauksen. Toisen. Se kertoo jos jonkinlaisesta aiheenpuutostilasta.

¤ Koitin pitää Interpolin uutukaisesta. En onnistunut. Antonyn uutta sen sijaan odotan aika kovasti.

¤ En yleensä tällaselle musalle lämmity, mut uus Kanye West -kappale, Devil In A New Dress maistu ihan hyvältä.¤ Yleensä vihaan tällaisia härväke / kiirenvalittelu -postauksia. Nyt sekin on siis koettu.

¤ En normaalisti "etsi" varsinaisesti uutta musiikkia, bändien ja kappaleiden muodossa, jotenkin ne vaan tuntuvat tupsahtamaan sylkkyyn. Siis normaalisti. Nyt jopa yritin etsiä jotain postauksen aihetta, mut ei mitkään oikein sytyttäneet. Siksi palasin viime vuoden suosikkien ääreen ja otin käteen Wild Beastsin Two Dancersin. On se vaan mahtava levy.

2 kommenttia:

  1. Interpolin uus lätty tarvitsee vain aikaa ja lisää kuuntelukertoja. En ensin pitänyt ollenkaan mm. Lights kipaleesta mutta nyt kun sen julkaisusta on jo kulunut tovi ja siihen väliin on muutama kuuntelukertakin mahtunut, on se biisi kasvanut mulle jollain erikoisella tapaa. Tykkään etenkin siitä loppupuoliskosta... siinä on pieni häivähdys sitä Interpolia johon joskus rakastuin.

    VastaaPoista
  2. Täytyy myöntää, että itselle on käymässä samoin. Alkaa kuulostaa toi levy jo aika hyvältä, varsinkin alkupuolisko. Parempi etten kuitenkaan sano mitään lopullista. Nytkin vaati sen viikon väliä kuuntelukerroilla, että levy aukes enemmän.

    VastaaPoista