20.9.2010

Galapaghost

Tästä kappaleesta tuli mulle hyvä mieli. Galapaghostin uusin folk-tune tuo mieleen Neil Youngin ja Midlaken. Niin kuin olettaa saattaisi, kun Galapaghost-monikerin takana heiluvan Casey Chandlerin ihanteina/vaikutteina moiset herrat heiluvat. Kappaleen nimi on Runnin'.

  Runnin' - Final Version by Galapaghost

Itse musiikkinsa tuottava, äänittävä, kirjoittava ja esittävä Chandler on ehdottomasti mukava, uusi tuttavuus. Ja lisättävä 'seurailtavien' artistien joukkoon. Ei siis tietenkään oikeasti, ulkona seurattava - olisihan se hieman vaikeaakin, mies kun tulee Teksasista. Köh.

Stalkkaaminen sikseen: tsekkaa teksasilais-folkit nyt, mielihyvä taattu. Varsinkin yllä oleva Runnin on maukas, Chandlerin tekosista kenties siloisin. Galapaghostin myspacestä ja soundcloudista löytyy miehen moni puolisia tuotoksia lisää. Tässä hieman vanhempi tunnari, You're All I Need.

  You're All I Need by Galapaghost

2 kommenttia:

 1. Olen tässä jonkin aikaa seuraillut blogiasi, ja halusin tulla toteamaan, että jees hyvä meininki! Tänne on kiva tulle nuuskimaan musiikkimaailman uusia ja vanhempiakin tuulia. Ja onhan sekin plussaa, että oot Turusta etkä jostain Stadista. Tämä oli vitsi... ainakin jossain määrin.

  Galapaghost on mulle ennestään tuntematon, mutta aika hyvältä kyllä kuulosti. Kiitti linkeistä!

  VastaaPoista
 2. Jee! Turku, vanha pääkaupunki, kunniaan :D
  Ja kuule, saa tulla milloin vaan sanomaan et hyvä meininki. Saa tulla sanomaan, vaikkei yhtä kivaa asiaa oliskaan. Kommentit tervetulleita! :)
  Loistavaa, jos täältä löytyy nuuskittavaa. Olepa hyvä, ja kiitos!

  VastaaPoista