28.9.2010

Klubilla maanantai-iltana

Aika kiva, että eilen päädyttiin sit kuitenkin Klubille. Illan puolelle oli eksynyt jopa ihmisiä, vaikka keikkoja oli maanantai-illalle buukattu.

Turkulainen vasta vuonna 2009 perustettu kokoonpano Victoria esiintyi muutamalle ihmistusinalle (ja ilmeisesti myös uran kannalta ns. tärkeitä ihmisiä oli paikalla). Itse osuimme sisään, kun Vakken lahja englanninkieliselle rapille, Basick, sylki riimejä. (Mä en taida pystyy käyttää tota sanaa uskottavasti). Ja ihan positiivisesti yllättynyt olinkin miten kaverilta homma luonnistui toisella kotimaisella. MySpace-sivua en löytänyt, mut jos Basickin keikalle eksytte ja mikäli eilinen tarjous on voimassa, voi tältä saada levyn mukaan tarjoamalla oluen. Jeps.

Victoria on sattumoisin kokoonpano, jossa vaikuttaa vahvasti muuan Markus Perttula. Herralla kun tuntuu näitä virityksiä riittävän, olen ihan tarkoituksella jättänyt kirjoittamasta tästä bändistä, se ei tuntuisi kenties reilulta muita bändejä kohtaan. Mutta eilisen perusteella (en ole bändiä ennen livenä nähnyt) Victoria olisi aika valmista tavaraa levy-yhtiöiden hoiviin ja radiosoittoon. Itse musiikki on häpeilemättömän popkaavaista, hieman raskaampien kitaroiden sävyttämää rockia.

Mm. Markuksen hieman pitkäikäisempään bändiprojektiin Despair Academyyn verrattuna, Victoria tuntuu istuvan varsin hyvin Perttulalle. Jollain lafkalla olisi syytä poimia pojat huomaansa.
_________

Niin, ja eilen tuli vielä sarjasuosituskin: Bored To Death. Jason Schwartzmanin, Ted Dansonin ja Zach Galifianakisin tähdittämä sarja on HBOn viime vuoden uutukainen. Ekan jakson perusteella ihan lupaava sarja, en vain oikein tuosta Schwartzmanista välitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti