18.10.2010

Warpaintin The Fool kuuntelussa

Warpaintista ensimmäisen kerran kuultuani oli vaikea erottaa turhakkuuden ja turhan tiedon keskeltä substanssia. Name-dropping entisistä julkkisjäsenistä tuntui turhauttavalta, varsinkin kun neljän etevän naisen muodostaman yhtyeen Exquisite Corpse EP:llä oli kiintoisia musiikkikappaleita ihastuttavilla kertseillä, kuten Billie Holiday.

Sittemmin tyttöporukka on jatkanut hienojen kappaleiden tekemistä ja julkaisi ensinnäkin uuden kappaleen Undertow taannoin ja toiseksi tiedot täysimittaisesta levystään The Fool. Undertow'lle on saatu nyt videokin.



The Fool ilmestyy viikon kuluttua, mutta nyt sen voi kuunnella jo ennakkoon, mikäli moisia harrastaa. Tässä The Fool kokonaisuudessaan Warpaintilta. Levy (ja bändi) kuulostaa oikeastaan juuri siltä kuin toivoisikin: heleitä, eteerisiä lauluääniä saattelee häilyvä mutta napakka kitarasoundi. Täysin en allekirjoita kappaleiden yhteydessä usein puhutusta psykedeliasta.. Eipä tuosta levystä tarvitse kenties muuta tietääkään. Yhtenäiseltä tapaukselta kuulostaa. Jos tätä levyä ennen pidin Warpaintia ja sen aikaansaamaa puhetta hieman turhanpuoleisena, niin enpä pidä enää. (EDIT: Hups, onpa tuo widget iso. No kaipa se kuuntelu tuostakin luonnistuu, en sitä kuitenkaan osaa pienemmäksi koodata edes.)

2 kommenttia: