16.3.2011

Laskelmoinnin kliimaksi: Just A Number 05272011

Tietyssä mielessä ehkä vähän arveluttaa kirjoitella tämän päivän 'arvoituksellisesta' artistista. Hyvä verrokki löytyy Tuksu-kuvien klikkailusta - en nimittäin omilla toimilla halua rohkaista moista käytöstä, saati siitä uutisoimista. Just A Number 05272011:n toiminta kun on perin laskelmoidun sekä suorastaan ärsyttävän oloista.


Kyllä, aloitetaan nimestä, tuo on bändin/artistin, tai mikä ikinä onkaan kyseessä, nimi. Hipsterikansa kenties osaa arvostaa, mutta suoraan sanoen tuo on typerin bändin nimi ikinä. Ja niin, totta kai tässä vaiheessa pitäisi nyt sitten arvuutella, onko tuo nimessä oleva numero jonkin tulevan julkaisun päivämäärä. Oh ja hoh. Tuon kuvankin kaveri lienee jonkin mainosmiehen keksintö, vaikka videolla esiintyykin. Toivottavasti ei kuitenkaan oikeasti.

Mutta kokonaisuudessaan Just A Number 05272011 on laskelmoinnin huippu. Kuten asiaan kuuluu, ei tästäkään artistista tiedetä mitään - soundcloudissa sentään lukee paikkakunnan kohdalla Isle of Man. Ja pahoittelut muuten tässä vaiheessa, ettei postauksessa ole edes mainittu sanaa 'musiikki' vieläkään.

Muutama sananen siitäkin siis. Kahdesta kuultavissa olevasta kappaleesta The Pain on aika kelvollinen, vaikka sekin kuulostaa siltä kuin se olisi kasattu pienempien bändien osasista. Eniten se kuulostaa The Knifelta. Ehkä alan vähän lämmetä itse kappaleellekin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti