20.7.2011

Kesätunnari: Aves - Shoreline

Stereotype Helsinki tarjoaa ja minä hypetän. Stereotyyppien kollektiivi jakaa muutenkin kaikenlaista hienoa sisältöä vaikka millä välineillä, mutta nyt on ajankohtainen kavereiden ensimmäinen lafkajulkaisu. Aves on kotimainen elektro pop -akti. Siihen jääkin mun tiedot.

                                                        (Kuva: youlucid.tumblr.com)

  Aves - Shoreline by ▲ves

Mut eipä niiden tietojen niin väliä, kun kappale toimii ihan hurjan hyvin. Aves_ -in/-ksen (?) single on nimeltään Shoreline. Tämän kappaleen samoissa sävelissä löytyy ampparimehujää, yötön yö, jokiranta ja kesän viimeiset tanssit. On ilahduttavaa kuulla suomalaista, joka ei kuulosta suomalaiselta negatiivisessa mielessä ja toista pienten piirien jokaista lapsentautia. Ykköstunnari minun kesääni (jos sitä toista, ihan älyttömän yllättävän suosittua julkaisua eiliseltä lasketa).

- - - - - - - - - - - - - -

Noin muuten...

# ...oon lueskellu näiden jätkien Route 66 -nimistä jenkkimatkapalstaa Lilyssä jo jonkin aikaa. Paljon kuvia ja konkreettisia kohteita. Todella mukavaa seurattavaa.

#...Michael Kiwanukan, ihan suosikkiartisti, uuden eepeen I'm Getting Readyn ennakkotilaus alkaa ensi maanantaina. Nimikkokappaleen voit kuunnella täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti