17.7.2011

Sunnuntai toi kappaleet

Tyhjentelen taas postilaatikkoa - kaikkea kivaa sinnekin kertyy. Nyt on kertynyt jo vähän pidemmältä ajalta. Niistä ja muista löydöistä seuraa siis muutama lyhyt esittely kivoista artisteista kappaleiden kera. Noin muuten oon yrittänyt tutustua mm. Google +:n saloihin, joskaan vielä en oo vakuuttunut.

Ja toisaalta turhautunut Turun Botéllon-uutisointiin; alkujaan espanjalaisen pikniktapahtuman vertaaminen Sodomaan on jo melkoinen ylilyönti. Saati lukemattomat poliisien haastattelut siitä, mitä JOS jotain kuitenkin tapahtuu ja miten se on sitten kauheinta ikinä. Mistä nämä toimittajat saavat palkkansa? Kuulin juuri Kupittaanpuistolla asuvalta, ettei puisto ole "hävityksen kauhistus".

Well, anyhoo, ne artistit. Astrid Swan julkaisi toisen makupalan Hits (Pavement for girls) -levyltään. Shady Lane on aivan yhtä kova kuin Box Elder, ellei jopa kovempi. Laatu jatkuu koko albumin verran, monta kuuntelukertaa takana ja uusia hienouksia löytyy jatkuvasti.

  Astrid Swan - Shady Lane by Soliti

Wooden Shjips, San Franciscosta, puskee uuden levyn elokuussa ulos, nimeltä West. Lazy Bones on soinu päässä hullun tarttuvasti koko viikon. Psykedeelistä rokkailua, just niin kuin pitää. Loistava kipale.


Sarah Jarosz tekee americana-folkille hyvää: akustista, heleää tunnelmointia countryperinteessä löytyy myös Spotifystä (Follow Me Down on uusi levy). Esimerkiksi Laura Veirsin faneille tämä kelvannee varsin hyvin. On soinut täällä yllättävänkin tiheään. Run Away on levyn avauskappale.


Dream poppaileva Puro Instinct päätyi kappaleellaan feattaamaan Ariel Pinkiä. Lopputulos huokuu jotenkin Arielin soundia ja läsnäoloa, mutta onnistuu olemaan utuisen ihana ihan omalla painollaan. Puro Instinctin takaa löytyy 24- ja 16-vuotiaat sisarukset Piper ja Skylar Kaplan. Headbangers in Ecstacy debyytti ilmestyy myös syksyn alkupuolella. Stilyagi on ainakin loistokappale!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti