26.7.2011

Levyvalinta: Wolf Gang - Suego Faults

Oikeastaan on eilisen uutisia. Levyvalintakin heijastelee vähän olotilaa. Jos nyt vaan skipataan ne kaikkein synkimmät uutiset ja keskitytään tähän levyyn. Wolf Gangin eilen ilmestynyt debyyttilevy on nimittäin silkkaa iloa, rakkautta ja tanssia.


Suego Faultsia edeltää monta vahvaa singlejulkaisua, joista kuitenkin on sen verran aikaa, että vähän yllätyin levyjulkaisun koittaneen vasta nyt. Muutenkaan en ihan odottanut, että tämä Max McElligottin projekti parin vuoden takaa olisi nyt näin monen huulilla. Toinen yllätys tuli sitten ihan perinteisesti levyn sisällön myötä. Elektro popia ei tänä vuonna ole ehkä tehty yhtä kovaa levyllistä.

Lähimmät vertailukohdat McElligottin musiikille löytyy MGMT:n ensimmäisestä levystä sekä kenties The Arkista. Kumpikin on osoittanut samanlaista ilon uhmaa kuin Wolf Gang tällä levyllään. Wolf Gangissä kuuluu enemmän Ola Saloa hivenen muistuttava fraasien sanailu kuin varsinaisesti tyylillinen hengenheimolaisuus, mutta sekin kuuluu minun korvaani kyllä.

Ehdottomasti kuuntelun arvoinen ja hyvä levy. Ainut huoli on jääkö Suego Faultsin kukinta yksivuotiseksi vai kestääkö se talven yli ja jää monivuotiseksi iloksi - niin kuin kaksi verrokkiaan.


- - - - - - - - - - - - - -

Noin muuten...

#... Laura Marlingin kappale Sophia uudelta levyltä sai eilen ensisoiton. Oon aina vähän skeptinen, kun artisti julkaisee lyhyellä välillä albuminsa. En jotensakin jaksa uskoa, että monellakaan artistilla riittää talenttia tuottaa laadukasta tavaraa lyhyen ajan sisään kaksi levyllistä. Toivotaan että olen väärässä.#...nyt levylautasella lisäksi ilmiselvä valinta, Siinain Olympic Games.

4 kommenttia:

 1. Hahaa, minua meinaa aina naurattaa nää "kaikkien huulilla" -bändit kun yleensä ne on aina uusia tuttavuuksia :D Mutta kiitos siis tästä vinkistä, muuten olisi varmaan mennyt taas ohi tai ainakin kestänyt ihan pitkään löytää. Hyvältä kuulostaa tähän mennessä.

  VastaaPoista
 2. Haha, ehkä mä oon liian herkkä: jos joku muu kuin minä kuuntelee jotain bändiä niin se on heti "kaikkien huulilla" :D Mut ainakin nyt sitten tutustuit tähän, hyvä niin!

  VastaaPoista
 3. on jo pidemmän aikaa tullu seurattuu tätä blogii pahemmin kommentoimatta, mut nyt tuntuu että pitää vähän antaa credittii :). lions in cagesin ja dancing with the devilin oon jo kuullu, mutta the king and all of his men vakuuttaa jo sen verran että taidanpa käydä visiitillä äxässä ;) .. joten kiitoksia tästä ja lukuisista muista musavinkeistä. enkä hae tolla nimettömyydellä mitään mystisyyttä, en vaan jaksa laittaa mitään :D

  VastaaPoista
 4. Hieno juttu anonyymi, ja kiitos creditistä :) Hahah, eikä tänne todellakaan pakko mitään nimiä ole laittaa kommentoidessaan, vaikka Tuomioja nettikirjoitteluun omia nimiä peräänkuuluttikin :D

  VastaaPoista