19.7.2011

Nousussa: Theme Park

Nousussa-osio saa jatkoa brittinelikko Theme Parkin myötä. Talking Heads!!1 Noin, nyt se on mainittu. Ylistystä runsauden sarvipäiden veroisesti keränneen Theme Parkin yhteydessä on niin kehuin kuin kritiikein pudoteltu Talking Headsiä. Vaikutteet ovat, joillakin kappaleilla enemmän ja joillain vähemmän, ilmeiset. Mutta läsnä.

                                      (Kuva: facebook.com/themeparkband)

Ensimmäisen singlensä elokuun lopulla julkaiseva Theme Park on aika kova juttu, ihan oikeasti. A Mountain of Love -nimisen singlen B-puoli Wax on viileintä ja parasta tunnelmaa tällä hetkellä, vaikka siisteysulottuvuudella on kovin vähän merkitystä noin ylipäätään. Paas pyärii! Kolme kappaletta täynnä tulevaisuuden toivoa on tällä hetkellä tarjolla bändiltä, jonka eka keikka koittaa vasta sekin elokuun lopussa. Wax, Mountain of Love ja Milk.

  Theme Park - Milk by Not Many Experts

- - - - - - - - - - - - - -

Noin muuten...

# ...harmittaa hieman Wild Beastsin puolesta. Todella hieno ja lemppari levy, mutta ilman Mercury Prize ehdokkuutta jäivät. Tsekkaa lista ehdokkaista täältä.

# ...turkulaisbändi Yournalist ilmoitti juuri facebookissa aloittaneensa debyyttialbumin teon. Siistiä!

# ...nyt levylautasella soivat nämä: Theophilus Londonin Timez Are Weird These Days, Washed Outin Within and Without, sekä Reginan Katso Maisemaa, jonka hankin vasta eilen (!).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti