12.7.2011

Real Estate - It's Real

Muistatko vielä 2009 loppupuoliskolla kesäisesti kerrostunutta kitarariffittelyä albumillisen julkaisseen Real Estaten? Vielä ehdit mukaan, vaikka muun muassa viikonlopun koettelema muisti pätkisikin, sillä bändi julkaisee syys-lokakuun taitteessa uuden levyllisen musiikkia, nimeltä Days. Se ensimmäinen, s/t, on myös ihan testaamisen arvoinen.

Uuden levyn ensimmäinen single on livenä testattu It's Real, täydellinen kesäkappale. Luonnehdin kappaleita toki usein näin, mutta kesään kuuluu toki useampi kunnon tunnari, ja tällä kertaa sitä on helpompi tarkoittaa kuin koskaan. Tätä kepeää rantaunelmaa tarjotaan muutaman minuutin paketissa, mukanalaulettavaa ja beachboys -kitarointia unohtamatta. Tällaisilla lakaistaan huolia syrjään.

2 kommenttia:

  1. Hei! meikä muistaa hyvinkin ja tää on loistava uutinen. En vaan tajuu bändin logiikkaa julkaista levyt aina syksyllä. Sit joutuu melkein vuoden odottaa et pääsee blastaa näit biisei auringon paisteessa ja lämmössä.

    Uus biisi on kivasti vähä erilainen ja nopeempi (tekis mieli sanoo discompi). Tulee soimaan aika tiuhasti omassa soittimessa. Katotaan jaksanko postaa täst itekki ku avaudun tähän jo näin paljon :D

    VastaaPoista
  2. Mietin ihan samaa tosta viime levystä! Parhaa kesätunet hallussa, mutta vasta syksyllä nilkat loskassa..Blaa!

    Kieltämättä ehkä vähän helpompi tä uus kappale..Tulee soimaan todella tiuhaan, todellaki :D

    VastaaPoista