7.12.2011

Blog Sound of 2012 - vaihtoehto BBC:lle

BBC julkistaa vuosittain ennakointia seuraavan vuoden räjähdysartisteista. Vähän niin kun Rumban ja Ylexin Tulevaisuuden Tusina, jossa itselläkin oli tänä vuonna ilo vaikuttaa. BBC kerää "Sound of ...." -nimen alle osaavia musiikkialan ammattilaisia, joihin lukeutuu myös bloggaajia, tänä vuonna tosin vähemmän kuin aiemmin. Tämä paneeli suoritti BBC Sound of 2012 valinnan. Kesyn ja haalean listan voit tsekata täällä. Itselle suurimmat ilon aiheet siinä olivat Michael Kiwanukan ja Ren Harvieun maininnat. Tuosta 15:stä valitaan siis vielä kärki joka julkaistaan alkuvuonna.


Ja miten se liittyy postaukseen on tämä: 33 brittiblogia laati tänä vuonna oman, rinnakkaislistansa, jonka 15 artistista julkistetaan, samalla kaavalla, myös Blog Sound of 2012 kärkivalinnat myöhemmin. Mukana on varsin laadukkaita blogeja kuten mm. The Blue Walrus, The Recommender, Faded Glamour, Sweeping the Nation, Song By Toad, jne.

Valitsijamiesten tavoin toimineen blogilistan voit tsekata kokonaisuudessaan mm. The Blue Walrusin postauksesta. Itse artistilistalta löytyi aika kivasti myös täällä nähtyjä ja kuultuja pieniä suuruksia. Alla lista kokonaisuudessaan.

Lianne La Havas kannattaa ainakin panna merkille, neiti kun löytyy sekä BBC:n että blogien listoista. Kaikkia en ole toki kuunnellut, mutta kuunnelluista pidän eniten etenkin jo postauksenkin saaneista Theme Parkista ja Daughterista sekä Lucy Rosesta. Myös The Jezabels sykähdyttää.


Houdini Dax
Lianne La Havas
Theme Park
French Wives
The Good Natured


Alt J
The Jezabels
Lucy Rose
Bastille
Friends


Meursault
Daughter
Beth Jeans Houghton
Outfit
Washington

  Washington - How To Tame Lions by The Recommender

  Milk by Theme Park

  Lucy Rose - Middle Of The Bed by Lucy Rose

  The Jezabels - Endless Summer by thejezabels

6 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. French Wives:n levyä odotellut keväästä asti kieli pitkällä. Good Natured hämmensi hieman - eikös Curious Eyes tullut jo vuonna 2008?..jopas niillä kestää. Jezabelsia ja Friendsiä tullut kuunneltua yksittäisten biisien myötä. Muista en oo sitten kuullutkaan.

  VastaaPoista
 3. French Wives on mulle suht vieras, mutta tosiaan oot oikeassa, Good Natured on ollut huulilla jo jonkin aikaa, mutta niin myös Beth Jeans Houhgton. Eikä noi oo muutenkaan ehkä niin freesejä naamoja, mutta toisaalta, kun 33 mielipidettä laitetaan yhteen, niin kaipa siinä täytyy uskoa, että niillä jotain sanottavaakin on :)

  VastaaPoista
 4. Tajusin just et sekotin itse asiassa French Wives:n Trophy Wifeen :)

  VastaaPoista
 5. Haha! Näitä sattuu :D Trophy Wife miellyttää muakin kovin, kiva kuulla et joku muukin on lämmin ;)

  VastaaPoista
 6. http://trophywifeband.tumblr.com/

  "We have just begun recording our debut album." Sieltä se sitten tuli kun kaivattiin :)

  VastaaPoista