6.12.2011

Nordiska sa sa samarbetet

Hei vaan.

Itsenäisyyspäivän kunniaksi Lilystä pyydettiin mua ja muutamaa muuta (Jussi, Anna ja Matti) tekemään itsenäisyyshenkinen soittolista, tai ainakin jotain sinnepäin, ja kysyttiin muutama kysymys samalla. Listasin oman soittolistan Nordiska sa sa samarbetet -nimen alle. Skandinaavista touhua siis. Poimi mun soittolista vaikka TÄSTÄ. Iso kiitos Lilyn porukalle, että pyydettiin mukaan.

Käy tsekkaa mitä minä ja muut vastattiin, millaisia soittolistoja laadittiin ja miten niitä perusteltiin. Lilyn palstalla, TÄÄLLÄ. Täsmennetään tuota lempiblogin valintaa, etten minäkään mieluusti laita muita paremmuusjärjestykseen, Miran All Ears valikoitui nimenomaan sillä perusteella, että on todella hienoa, että tämä on alkanut postailla vähän säännöllisemmin, koska hänellä on hyviä ja asiantuntevia juttuja. Se jäi vastauksesta pois. Taisin vähän jaaritella - saivat editointiin töitä.

Ja vielä yksi soittolistasuositus. Jyri nimittäin laati soundcloudin avulla suomalaisvuodesta 2011 hienon soittiksen. Käy tsekkaa täällä. Yksi harmistus jäikin juuri siitä, että soittolistaa laatiessa Spotify rajoittaa melkoisesti, mutta näillä tietysti mennään.

Tänään Jyri on muutenkin tapetilla, Paperfangs kun julkaisi uuden kappaleensa, Lifelong. Parasta Paperfangsiä, sen sanon.


  Lifelong by Paperfangs

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti