15.12.2011

Keikkauutisia: Husky Rescue palaa 2012

Kotimainen indiesuuruus Husky Rescue tekee ensi vuoden alussa paluun keikkailemalla helmikuussa Lahdessa, Turussa, Tampereella ja Helsingissä. Lahden Teatteri Vanhan Jukon (6.2.2012) , Turun Klubin (10.2.), Tampereen Valoa -festivaalin (11.2.) jälkeen Husky Rescue päätyy Tavastialle 25.2.


Noina päivinä Husky Rescue vetää ensimmäiset keikkansa uudella kokoonpanolla, johon on liittynyt ruotsalaisvokalisti Johanna Kalén sekä kitaristi Antony Bentley. On todella mielenkiintoista nähdä, mihin suuntaan bändi on kulkenut, sillä se on viimeksi esiintynyt 2010 Flow'ssa. Näin itse bändin eka kertaa 2007 Ruississa ja olin kyllä myyty.

Mikä tuosta Turun keikasta Klubilla tekee sitten erityisen on ensinnäkin se, että Husky Rescueta lämppäävät turkulaisbändit The New Tigers sekä Cassie. Ja kukas muukaan siellä illan tunnarit muuten valitsee kuin minä ja ystäväni Aki.

Cassien Ville otti yhteyttä kuukausi sitten Turun elävän musiikin yhdistyksen sekä Backstage Alliancen puolesta, jotka siis järkkäävät tuota iltaa "Jäänsärkijä" -klubin nimellä, josko levyjen pyörittäminen kiinnostaisi. Vastaustani ei tarvinnut arvailla. Oltiin muutenkin Akin kanssa höpisty et pitäisi ryhtyä omaksi huviksi soittelee levyjä jos jossain yhteistyö kelpaisi.

Otin sitten heti yhteyden Akiin, jolla on aika mittava kokemus DJ:nä konemusaympyröistä, jotta saatiin duolle eka pesti. Huoli pois, Aki taipuu myös oikein hyvin kunnon indietunnareihin, joten glowstickejä on turha odottaa. Tredjehörnan -nimellä 'esiinnytään' (jos luitte jostain Trädjehornan, älkää uskoko, se kirjoitetaan näin :D).


Muistuttelen tästä varmasti vielä ensi vuoden puolella vielä. Äärimmäisen siisti ilta tulossa, aivan varmasti. Samalla lipulla Husky Rescue, The New Tigers ja Cassie. Aikamoinen diili. Nähdään Klubilla helmikuussa.

KEIKAT

MA 06.02. Teatteri Vanha Juko, Lahti  
PE 10.02. Klubi, Turku
LA 11.02. Valoa Festivaali, Tampere
LA 25.02. Tavastia-klubi, Helsinki

PE 10.02. KLUBI (LIVE), TURKU
"Jäänsärkijä-klubi"
HUSKY RESCUE
THE NEW TIGERS
CASSIE
+ Tredjehörnan DJ´s

3 kommenttia:

  1. Hienoa! Hienointa tässä on ehkä New Tigers ja eka dj-pesti. Husky Rescuesta en oo ainakaan tähän mennessä oikein innostunut, mut siis ai että toi New Tigers. Se on täs syksyn mittaan hiipinyt vähän selän takaa ihan supersuosikiks. Törkeen hyvä bändi!

    VastaaPoista
  2. New Tigers <3 Ihan törkeen kova bändi juu. Tosta illasta pitää ylipäätään olla innoissaan! Ja kiitos, dj-pestistä ollaan täälläkin aika huumassa :)

    VastaaPoista