13.12.2011

Other Lives - For 12 (4eyes session)

Innostuin tässä taannoin äänikirjaideasta. Sitten innostuin podcasteistä ja viime viikot oonkin herättänyt varmaan huolta ja hilpeyttä muissa bussimatkaajissa aamuin ja illoin. Oon nimittäin kuunnellut Ricky Gervais' Guide To.. -podcastejä, joissa Ricky Gervais, Stephen Merchant ja Karl Pilkington pohtivat asioita kuten philosophy, law & order jne. Ihan huikeita, on ollut tosi kova työ olla nauramatta ääneen aamuharmaassa bussissa.

Mutjoo. Other Lives on mun yks lempinostoja tältä vuodelta ja päätynee hyville sijoille niin lempilevyjä kuin kappaleitakin listatessa. Alunperin postasin bändistä täällä. Other Lives esiteltiin mulle mm. Fleet Foxes ja The National -sivumainintoinaan, ja vaikkei soundi täysin noihin kahteen kiteydykään, on kyseessä erittäin kova bändi. Se kävi vetämässä yhden parhaista kappaleistaan, For 12:n, 4eyes -nimisen sivuston livesessioissa ihan pirun komealla soundilla.


Samoissa liveliemissä on aiemmin keitetty mm. Summer Camp, EMA, The War On Drugs, Unknown Mortal Orchestra, sekä toinen omilla listoilla takuuvarma menestyjä Real Estate. Näitäkään poikia ei voi rakastaa tarpeeksi.

2 kommenttia:

  1. Oon jo hetken ollut aivan ihastunut Other Livesiin ^__^ Ihana liveversio!! <3

    VastaaPoista
  2. Other Lives on ihan huikea! Livenäkin toimii älyttömän hyvin - mites me saatais nä Suomeen?!

    VastaaPoista