21.11.2010

Labyrinth Ear - White Gold [video]

Nousukiidot ja ilmaiset lataukset kannattaisi tarkistaa varauksetta. Vaikka musiikin suoranainen tyrkyttäminen jok'ikisessä lähteessä on typerryttävän turhauttavaa toisinaan, ei kyyninen taida näihin kivoihin juttuihin niin usein törmätäkään. Siksi multa jääkin näitä väliin oikeastaan aika usein. Hypen takaa löytyy kuitenkin yllättävän usein jotain mistä voi ihan tykkäilläkin.

Labyrinth Ear, synapoppailijat Lontoosta ilmaisine latauksineen, oli kiva yllätys. Eilen julkaistulla videollaan kappaleelle White Gold esiintyvät edesmenneen tsekkiläisen animaattorin Jiří Trnkan nuket. Kuvamateriaali on vuonna 1959 valmistuneesta Kesäyön unelmasta.Suositeltavan debyytti-EP:n voi noutaa omakseen veloituksetta täältä. Labyrinthin Oak EP on ollut kiehtovaa kuunneltavaa. Lataa ja ihastu.

Ilmaiset lataukset todella ovat aliarvostettuja, sillä myös toinen ilmais-EP on suosittelun arvoinen helmi.

Guardsin ilmais-EP on ollut kuuntelusyklonin kieppeissä levylautasella. Sen voit ladata täältä omaksesi. Tai alta, jossa voit myös esikuunnella. Eepeestä otettiin rajattu 500 kappaleen vinyylipainos, joten lataus on siinäkin mielessä kätevämpi tapa saada se itselleen. Jos ei heti muistunut mieleen, niin Guards on se bändi, joka tuli tietoisuuksiimme Columbialle viime viikolla siirtyneen Cultsin myötä. Sattumoisin Guardsin kappale Don't Wake The Dead löytyy myös uudelta Kitsuné-kokoelmalta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti