6.11.2010

Mieletöntä

Kuka olisi uskonut. Olin epäilevä. Olen pahoillani. Minä ja Ville Ahonen oli uskomaton, mieletön. Älyttömän hyvä.

Dynamossa eilen esiintynyt helsinkiläisyhtye suoriutui äärettömän hienosti keikastaan. Se oli vilpitön, välitön, konstailematon, elämys ja kokemus. En olisi uskonut kokevani moista mielenmuutosta, mutta Ville sen teki. Koko levy sanoituksineenkin aukesi aivan uudella tavalla. Se pomppasi hankintalistan ykköseksi välittömäksi, kun en häpeäkseni sitä vielä ole hankkinut.

Dynamossakin oli aika kiitettävän paljon ihmisiä. Väkijoukko sai seurata hienon yhtyeen hienoa live-soitantaa. Joka päättyi osapuilleen minuutin imutteluun Ahosen ja basisti Tuomas Skopan välillä. Niin keikka kuin levykin ovat uskomattoman monipuolisia ja vakuuttavia. Tsekatkaa Minä ja Ville Ahonen jos se kotikonnuillenne sattuu. Eilisen keikka oli yksi vuoden lempikeikoista - eikä vain sen yllättävyyden takia.

3 kommenttia:

 1. Kuulin just toisaalta, että keikka oli ollut semmonen joet tulvimaan itke -kokemus. Jos keikka itkettää, niin se on mielestäni hyvä.

  Itsehän olin kotona nukkumassa. Kiitos krapulaunet klo 17-22.

  VastaaPoista
 2. No mä katoin kanssa et eiks sun pitäny tulla..:/
  Oli kyllä aika Cry me a river -tyyppinen koskettavuus. Ville oli mainio.

  VastaaPoista
 3. EIIIII, nyt mua harmittaa vielä enemmän että jäin kotiin! Myös mä olin kotona relaamassa raskaan viikon jälkeen. Mutta hyvä että oli hyvä.

  VastaaPoista