5.11.2010

Tänään: Minä ja Ville Ahonen

Ehkä sitä harmistusta, jonka Anna von Hauswolffin keikan peruuntuminen aiheutti, voisi korvata tänään Turun Dynamon valtaava Minä ja Ville Ahonen.

                                                     (Kuva: Hanna Käyhkö)

Täksi perjantaiksi oli yritetty buukkailla myös, nyt jo henkilökohtaiseksi suosikiksi noussutta, Topi Sahaa  Bar Kukaan. Oli aika pettymys huomata jokin aika sitten Sahalla jo olevan Lepakkomies-keikka samaan aikaan Helsingissä. Toivottavasti Saha eksyy Turkuun. Sillä vaikka Minä ja Ville Ahosen debyytti keräsi leijonanosan mediahuomiosta, on Topi Sahan Verta ja lihaa soinut ahkerasti täällä. Kannattaa tsekata Topi Sahan haastattelu tän päivän Hesarista.

Mutta päivänsankari on tänään siis Minä ja Ville Ahonen, jonka debyytti on todella kova ja ansiosta huomiota saanut, vaikka tosiaan Topsukka kovempaa upposikin. Keikan alkuajaksi on merkattu klo 22 ja Nopat lämppää. Liput 4€. Jos maksullinen keikka ei innosta, esiintyy Ahonen klo 17 ilmaiskeikalla Levykauppa Äxässä.Vaikka lämppääjä Nopat on lähinnä muutaman myspace-vierailun ja nimen verran tuttu, ei sekään kuulosta yhtään hassummalta. Täytyy varmaan Noppien mainiolta kuulostava EP poistaa levykaupasta. Koko keikkaa kohden on aika kovat odotukset, sekä Ahosta että Noppia. Nähdään Dynkyssä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti