17.11.2010

Oi miten suuria merivoimia!

Mun mielestä British Sea Power on aina ollut äärimmäisen mielenkiintoinen pumppu. Vaikka ne ois tehneet kuraakin - sitähän myös löytyy. Bändin fanille (ja muillekin) taannoinen kuukausi on ollut vähintäänkin mielenkiintoinen. Ja näyttää siltä, että myös tammikuusta tulee hykerryttävän mielenkiintoinen, kun paitsi The Decemberists julkaisee uuden levyn tuolloin, myös British Sea Power.


Valhalla Dancehall on uuden levyn nimi. Eka reaktio tuosta nimestä oli "täh?!". Mut sit pääsin siitä yli, ja kuuntelin siltä irroitetun ekan kappaleen Living is so easy (julkaistaan 29. marraskuuta). Kuuntelepa se tässä. Mikäli yhtään olet kuunnellut BSP:tä, saattaa tuotos kuulostaa hämmentävän kepeältä. Bändi kun ei ole tunnettu massoja syleilevästä otteestaan. Vaikka oon aiemman tuotannon fani, pitää tätäkin lättyä odottaa ihan täpinöissä.Kuukausi sitten British Sea Power julkaisi vaatimattomasti seitsemän kappaleen Zeus EP:n. Biisitehtailua takana. Tai sitten itsekritiikki on unohtunut. Mutta tältäkin eepeeltä löytyy ehdottoman maukkaita hetkiä, kuten nimikkokappale Zeus.


____________________

Niin ja jos et ole fb-kaverini, et saanut kokea aamulla wtf-hetkiä Jimmy Fallonin parissa. Mistä tämä Neil Young -imitaatio löytyi?! Suoritus menee niin uskomattoman putkeen, että aamu meni haukotellessa - eikä vain viimeyön outojen vampyyripainajaisten takia. Esityksessä mukana myös Bruce Springsteen.

3 kommenttia:

  1. Oi, täällä odotellaan kyllä merivoimien rantautumista taas niin malttamattomasti, että huh. Ihan vähän hämmentää tuo uuden levyn ympärille rakennettu visualisointi. Ei varsinaisesti yllätä, kun kyseessä on BSP, mutta aika säpäkkä on niiden viime vuosien ilmeeseen verrattuna, heh ;)

    VastaaPoista
  2. Joo, on nimenomaan säpäkkä. Hepat painaa menemään. Noi aiemmat visut on olleet tosi hillittyjä. Toivottavasti toi levy tulee ole kova! Tosin en tiedä miten suhtautuisin, jos sitäkin luonnehdittaisiin 'säpäkäksi' :)

    VastaaPoista
  3. Hahah, joo, toivottavasti meidän ei tarvitse enää tammikuussa kaivella sanavarastoistamme tuota säpäkkä-ilmausta esiin, ainakaan tämän levyn yhteydessä.

    VastaaPoista