7.11.2010

Worship - Collateral [video]

Hädin tuskin perjantai-illan hekumasta toipunut. Se oli vuoden lemppareita. Tässä toinen.

Brittibändi Worship on tämän vuoden uusi tuttavuus, jolle toivon ja jolle uskon tapahtuvan isojakin asioita. Niin taianomainen ja lemppari bändin kappale Collateral on, josta poistailin jo elokuussa. Ehdottomasti tämän blogin lempikappaleita tälle vuodelle - syyt eivät kenties ole niin selkeät, mutta sitäkin selkeämpää on että tämä kappale on täyttä rautaa.

Collateral-kappaleen tuore video on reilu tunti sitten julkaistu maailmalle. Lasipurkkien keskellä metsässä soittavan bändin lisäksi videolla haahuilee vanhahko mies.

6 kommenttia:

 1. Ooo enemmän kuin loistava. Kappaleen ehdin kuunnella, joskus pitää oikein katsella. Pitänee tehdä useamminkin täsmäiskuja tähän blogiin.

  VastaaPoista
 2. Tuli silloin kesällä jo bongattua täältä Worship ja tykkäilin kovasti! Hieno on videokin, joten uutta materiaalia odotellaan jo innolla. Todella lupaavan kuuloinen bändi!

  VastaaPoista
 3. Mä bongasin myös Worshipin sun blogista, kiitos siitä! Hurjan hyvää musiikkia ja hyvä video kans! :]

  VastaaPoista
 4. MySpacessä on bändiltä uus kappale, sen unohdin mainita. Möh. Mut jotenkin mystisen vähän noikin itsestään antaa kuulua. Mieluusti tosiaan kuulis enempikin. Hurjan hyvä kappale, kiva että tekin tajuutte ;D

  VastaaPoista
 5. Kiitos! Tää oli uusi tuttavuus, ja kuulostaa erittäin hyvältä. Makee video.

  VastaaPoista
 6. Olkaapa hyvä. Kiva huomata, että tuntemattomampikin bändi voi äkkiä saada tykkäämistä osakseen jos saa vaan tilaisuuden vakuuttaa.

  VastaaPoista