2.11.2010

Viikon naisartisti: Lia Ices

Viime viikon oli ihastuttava Oh Land. Tällä viikolla esittelyssä hieman kokeellisempi Lia Ices - kummatkin kuitenkin Brooklynin borough'n asukkeja.

                                                               (Kuva: Eric Ogden)

Jagjaguwarille kiinnitetty Lia Ices julkaisee tammikuun loppupuolella debyyttialbuminsa parin vuoden takaisen Necima EP:n jatkoksi, joka sekin on varsin hieno! Ja Spotifyssä! Suosittelen kuuntelemaan sen uusien kappaleiden seuraksi. Pianon kera usein esiintyvä Lia Ices (taiteli-a-nimi) lähentelee Feistiä ja Tori Amosta varsinkin vanhemmalla matskullaan.

Uudelta levyltä on kuultavana jo todella erilaiset kappaleet, Daphne ja Grown Unknown. Daphne kulkee kauniisti hillittynä jopa Fleetwood Maciä henkivänä kitaraballadina. Daphnella mukana myös Justin Vernon. Grown Unknown taasen iloitsee täysin siemauksin taputuksista ja kiemurtelevasta rakenteestaan. Kumpaakin kappaletta yhdistää Lia Icesin eteerinen ja toismaailmallinen, ihana, ääni.

  "Daphne" by Lia Ices by jagjaguwar

  "Grown Unknown" by Lia Ices by jagjaguwar

Ja niin HEI! Lia Ices on erityisen hyvä artistivalinta, sillä samaan hintaan saamme toisenkin kaverin. Neiti on nimittäin ollut mukana tähän asti tuiki tuntemattoman Sebastian Blanckin levyllä, joka sekin löytyy Spotifystä. Jee. Tästä kuuntelemaan Blanckin Alibi Coast. Ilmeisesti Sebastian on myös taidemaalari. Hra Blanckin singer-songwriter tyyppinen tavarakaan ei ole lainkaan hassumpaa. Ilo kuunnella kumpaakin.  Sebastian Blanck "Thunder" by rare book room records

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti