30.12.2010

Dog Is Dead

Nottinghamilaisbändin kohdalla vois huutaa "heads up!", sillä sen leikkisä asenne musiikintekemiseen saa varmasti huomiota ensi vuoden puolella enemmän vielä. Dog Is Dead -nimellä esiintyvä brittibändi omaa toistaiseksi vielä aika rajatun yleisön.

Toki bändi kuulostaa monelta tutulta bändiltä, muttei kuitenkaan liikaa yhdeltäkään. Sillä on kujeileva asenne sovituksiin ja soitinvalintoihin, ainakin perinteisimmät valinnat on jätetty vähälle huomiolle tai naamioitu ovelasti nokkeluuksiksi. 


Ilmiselvin verrokki löytyy Vampire Weekendistä, mutta turha Dog Is Deadiä (tai mitään muutakaan ns. erikoisemmin soittelevaa indie pop bändiä) siihen on verrata. Yhteisiä ja omia hienouksia löytyy kummastakin.

2 kommenttia:

  1. Tossa Glockenspiel songissa ajattelin ekat pari sekuntia että nyt lähtee Mgmt:n Kids, mutta siitä kehittykin onneks omaleimasempi popralli :)

    VastaaPoista
  2. Ahaa, mä en KIDSiä kuullu, mut otetaas uusintakuuntelu.

    Ja se omaleimasuus paistoi kyllä mullekin, ainakin noin ylipäätään. Joksikin indie / nujazz / pop -karkeloihin noita on leimailtu, ei kai täysin perusteettakaan.

    VastaaPoista