3.12.2010

Noah and the Whale - Wild Thing

Meinasin jo aloittaa tämän kirjoituksen, että "koska uutta musiikkia julkaistaan ainakin näennäisesti vähän joulukuussa, blaablaablaa.."

Noh. Noahpa julkaisi. Nimittäin Noah and the Whale -nimiseltä brittifolkkokoonpanolta tulee uutta levyä tässä..hmm..maaliskuussa ensi vuonna. Tässä uusi kappale siltä levyltä, Wild Thing. Ihan kohtalaisen rauhallista tavaraa, mutta ah-niin-ihanan tykättävää! Last Night on Earth -niminen albumi nousi taas inan ensi vuoden odotuslistalla.

Get Adobe Flash player

Ja sen alkuperäisen postauksen aihehan oli listat. Listoja on kiva tehdä. En malta odottaa, et pääsee laittaa asiat mieltymys- vaan ei välttis paremmuusjärjestykseen. Lempialbumit (TOP 20) ja lempikappaleet (todennäköisesti samanmoinen määrä), enempää en taida jaksaa listailla. Pitäisi ehkä odotella ainakin tuon Daft Punkin TRON: LEGACY OSTin verran, ennen kuin albumit vuodelta laittaa pakettiin. Muuten kuviot alkavat olla selvät. Keskinäinen järjestys uupuu, mutta itse ehdokkaat ovat jo mietittynä. Listojen aika ei ole ohi!

7 kommenttia:

 1. Floodaan jo tässä vaiheessa. :D Mahtava biisi! Vähän skeptiset fiilikset ovat olleet tulevaa matskua kohtaan, koska The First Days Of Spring on lähes täydellinen lätty, mutta ei kyllä voisi parempaa ensisinkkua edes tulla. Vuoden parhaimpia biisejä!

  VastaaPoista
 2. Haha, anna tulla kaikki vaan tuutin täydeltä! First Days of Spring ei paradoksaalisesti iskenyt muhun oikeastaan kauheasti, mut toi kappale on kyl ihan hiton maukas!

  VastaaPoista
 3. Hyvä kappale joo, ja mulle bändi, johon en ollut tutustunut. Vähän niin kuin Lou Reedin pikkuveli laulaisi rauhoittuneessa Jesus and Mary Chainissä.

  VastaaPoista
 4. Elävä luonnehdinta! :D Hah, ton bändin haluisin tsekata, Antti.

  VastaaPoista
 5. Noah and the Whale on mulle tavallaan semmosta sunnuntaifliilistely musiikkia, tykkään tosta uudesta biisistä!

  VastaaPoista
 6. No sellastahan se vähän on, nuo aiemmat jääneet ainakin vain sille tasolle. Tämä Wild Thing on iskenyt muhun tähän mennessä kovimmin kaikista Noahin kappaleista. Tykkään tosi paljon! Toivotaan suuria siltä uudelta levyltä.

  VastaaPoista
 7. JES NOAH, suosikkeja ehdottomasti

  VastaaPoista