10.10.2011

Äänestyksen tulos & I Remember Tapes

Tekaisin viikko sitten pienen äänestyksen postaamatta jääneistä artisteista. Yritin saada selville, mikä artisti oli suotta sivuutettu ja näin tietoa tuleviin promoseulontoihin. Tuossa oikealla viipynyt ääntenantomasiina keräsi kenties odotetun niukalti ääniä - mitä vääristi entisestään erään levy-yhtiön jakama linkki äänestykseen.

No, sanomattakin selvää, suurin osa äänistä tuli tämän seurauksena I Remember Tapesille. Aivan en siis saanut mitä halusin, mutta olinpa toisaalta oikeassa ennakoidessani ettei äänestys ole niitä kuumimpia juttuja - vaikka aihekin toisaalta kiinnosti varmasti enemmän minua kuin muita. Ilahduttavaa oli, että harvoista äänistä jonkinmoinen osa meni "kaikki" vaihtoehdolle kuin myös turkulaiselle Cassielle.

Winchesteristä kotoisin oleva I Remember Tapes on julkaisemassa debyyttilevyä tammikuussa. Vaikkei soundi ole kaikkein omaperäisintä tällä kahdeksankymmentäluvun ikoneihin nojaavalla synarockilla, on kopioinnissa osuvuutensakin, tulevan debyyttilevyn ensimmäinen single Gossip niistä ansiokkaimpana. I Remember Tapesin musiikkiolemuksessa on jotain määrittelemättömän skandinaavista - siitä ehdottomasti plussaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti