27.10.2011

The National - Twenty Miles to the NH Part 2 (The Philistines Jr cover)

The Philistines Jr ei sano mulle yhtään mitään. Connecticutista kotoisin oleva indie rock -ryhmä komentaa kuitenkin suurehkoa huomiota ympärilleen. Nokkamiehenä heiluu aika yllättävä nimi: mm. The Nationalia ja Interpolia menestyksekkäästi loistoon tuottanut Peter Katis. Viime vuonna The Philistines Jr julkaisi albumin If A Band Plays In The Woods..., jonka seuraksi julkaistaan marraskuussa cover-lätty If A Lot Of Bands Play In The Woods...


Tuplalevy sisältää niin alkuperäisen Philistines Jr -albumin kuin cover-levyn, jolla bändin tuotoksia tulkitsevat Jónsi & Alex, Frightened Rabbit, We Were Promised Jetpacks, Tapes 'N Tapes, Mates of State, The National ynnä muita. The Nationalin versiointi on kappale nimeltä Twenty Miles to the NH, jonka kakkososasta miehet vastaavat.

Eka olin hitaastirakentuvan kappaleen kanssa et mitvit.. mutta sitten tapahtui niin kuin tämän ryhmän kanssa AINA: kappaleeseen rakastui, palavasti. Alla myös alkuperäinen, joka sekään ei ole lainkaan huono. Excellence!


  The National - Twenty Miles To NH Part 2 [The Philistines Jr. Cover] by acid stag

  Twenty Miles To NH by The Philistines Jr.

Ja jos kiinnostus The Philistines Jr:a kohtaan heräsi huomattavasti, voit tsekata koko viimevuotisen levyn souncloudissa. Excellence 2!.
- - - - - - - - - - - - - -

# Nyt levylautasella: Real Estate - Days
# Suosittelen tsekkaamaan Jyrin aiemmin tänään vinkkaamaan sivuston nimeltä ex.fm. Liityin heti.

2 kommenttia:

  1. LOISTAVA!! The National ei vaan voi mennä vikaan. Pitääpä jossain vaiheessa yrittää keritä tutustumaan tuohon The Philistinesiin :)

    VastaaPoista
  2. Melkein sanasta sanaan mun aatokset :D

    VastaaPoista