3.10.2011

Nousussa: NO CEREMONY///

Monesti, meistä kaikista varmasti, tuntuu tyhjältä kun uusin mysteeribändi paljastaa todellisen luontonsa eikä sen jäsenistön tahi tarkoitusperien arvuuttelussa ole mitään mieltä. Esimerkiksi WU LYFiin (ja sen aika pirun hyvään levyyn) kyllästyneet voivat kääntää katseensa jo hyvän aikaa positiivista surinaa aiheuttaneeseen manchesteriläisryhmään nimeltä NO CEREMONY/// (joo, noi kenoviivat kuuluvat asiaan).


Ensimmäinen kipale HURTLOVE kulki hienosti pianokuvion varassa - koukuttaen, junnaten ja keräten vertailuja mm. uransa alkupuolen James Blakeen. Mun mieleen NO CEREMONY/// kiinnostaa tosin enemmän. Samalla uskon, että No Ceremony///:lla, vaikkei samankaltaisuuksia WU LYFin kanssa olekaan paljon musiikillisesti, on mahdollisuus täyttää samanlainen aukko musiikkimaailmassa.


Uusi kappale WEARME on varmasti myös ensimmäisen kipaleen fanien mieleen. NO CEREMONY/// pitää yksityiskohdat salassa ja ylläpitää pöhinäbändeille tyypillistä julkisivua (ihan tuosta nimestä alkaen), mutta tämä artisti/bändi ei kuitenkaan kuulosta tyypilliseltä buzzbandiltä. Edellytyksiä on paljon parempaan.P.S. Muistakaa eilinen äänestys!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti